Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuwe producten M-Audio: BX3BT en BX4BT

Nieuwe producten M-Audio: BX3BT en BX4BT
M-AUDIO VOEGT BLUETOOTH TOE AAN DE POPULAIRE BX-LUIDSPREKERSERIE MET DE NIEUWE BX3BT- EN BX4BT-DESKTOPMONITORS

De 120-watt BX3BT- en BX4BT-monitoren ontvangen de Bluetooth-behandeling en brengen gemak en geluid van studiokwaliteit naar livestreams, podcasts en muziekproducties overal.

Deze nieuwe monitoren zijn verbeterd, zodat gebruikers draadloos muziek kunnen streamen vanaf elk Bluetooth®-apparaat en kristalhelder geluid in studiokwaliteit kunnen ervaren. Ontworpen voor livestreaming, gaming, muziekproductie of gewoon naar muziek luisteren, M-Audio's BX3BT en BX4BT monitoren bieden de ultieme oplossing voor compacte professionele geluidsweergave.


BX3BT- en BX4BT-luidsprekers beschikken beide over 120 watt kristalhelder geluid, zwarte Kevlar®-woofers van militaire kwaliteit en computergeoptimaliseerde dome-tweeters van natuurlijke zijde, die een perfecte combinatie bieden van lage bas en hoge frequenties voor een echt stereobeeld. Er is ook een achterpoort op zowel de BX3BT als de BX4BT die een uitgebreide lage frequentierespons toevoegt voor een verbeterde multimedia-luisterervaring, allemaal opgenomen in een akoestisch inerte MDF-kast die is ontworpen om overal gemakkelijk te passen.

Zowel de BX3BT als de BX4BT hebben een achterpaneel dat intelligent is geconstrueerd, zodat iedereen het geluid kan aanpassen en elke computer, mobiel apparaat of multimediasysteem kan aansluiten. High-EQ- en Low-EQ-regelaars zorgen voor het ideale geluid voor elke luisteromgeving. Met de schakelaar voor actieve luidsprekerpositie links/rechts kunt u kiezen welke luidspreker zich aan de linker- of rechterkant bevindt, terwijl de aansluitingen op het achterpaneel 1/4-inch, 1/8-inch en RCA-ingangen bieden. Bovendien bieden de BX3BT en BX4BT een 1/8-inch AUX-ingang en hoofdtelefoonaansluiting aan de voorkant van de luidspreker voor uw tablet, computer of mobiel apparaat, waardoor de BX3BT- en BX4BT-luidsprekers compatibel zijn met meerdere ingangsbronnen.

De BX3BT- en BX4BT-modellen bevatten MPC Beats: een desktopsoftwarepakket DAW voor Mac en pc dat alles heeft wat nodig is om direct uit de doos podcasts, livestreams en muziekopnamen te maken. MPC Beats is een krachtige DAW voor het maken en opnemen van muziek, gebaseerd op iconische MPC-hardware en beschikt over een volledige reeks muziekinstrument-plug-ins, effect-plug-ins en audio- en drumsamples. Daarnaast bevatten BX3BT en BX4BT ook meerdere plug-ininstrumenten van wereldklasse van het bekroonde geluidsontwerpbedrijf AIR Music Technology: Hybrid 3 - een krachtige polyfone analoge synth, Mini Grand - een akoestisch piano-instrument en Velvet - een vintage elektrisch piano-instrument.

BX3BT en BX4BT Belangrijkste kenmerken

• Bluetooth®-connectiviteit – Koppel eenvoudig met elk Bluetooth-apparaat voor draadloos streamen
• Zwarte Kevlar®-drivers voor lage frequenties; 1" dome-tweeters van natuurlijk zijde
• Nieuwe computer-geoptimaliseerde tweeter-golfgeleider voor nauwkeurige beeldvorming
• High-EQ en Low-EQ-regelaars voor het kiezen van het perfecte geluid
• Verbeterde poorten aan de achterkant voor een uitgebreide respons op lage frequenties
• Links/rechts Active Speaker Position-schakelaar om te configureren welke kant volumeregeling heeft
• Bluetooth, 1/4”, 1/8”, en RCA-ingangen voor aansluiting op vrijwel elke audiobron
• Front 1/8” AUX-ingang voor snelle aansluiting van smartphones of andere audiobronnen
• Akoestisch inerte MDF-kast met basreflexontwerp voor een diep, rijk geluid
• Inclusief 1/8” luidsprekerverbindingskabel, 1/8” naar 1/8” kabel en 1/8” naar RCA-kabel

Share This: