Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Een Hyper moderne buizenversterker! De Koda TA10BT met USB en Bluetooth

Een Hyper moderne buizenversterker! De Koda TA10BT met USB en Bluetooth

Datum: 22-9-2015

Nu bij ons verkrijgbaar de Koda TA10BT!

Deze hypermoderne maar toch klassieke buizenversterker is met zijn prachtige klassieke uiterlijk een versterker die u moet hebben. Hij is zelfs heel voordelig maar wel met een heel warm geluid en ook nog voorzien van de nieuwste snufjes van deze tijd.De Koda TA10BT is een moderne buizenversterker

Zo heeft de Koda TA10BT namelijk een USB MP3 speler ingebouwd waarmee u uw muziek rechtstreeks van een usb stick kunt afspelen, gewoon de mp3 bestanden op uw usb stick zetten via de pc of mac en als u hem dan in de TA10BT steekt kunt u ze direct afspelen.

De Bluetooth Streamer die ingebouwd is in de Koda TA10BT is ook zo’n modern hoogstandje. Hij zit niet in de weg als je hem niet wil gebruiken maar hij kan toch ook erg handig zijn.
U kunt gewoon vanuit uw luie stoel uw telefoon, tablet of laptop draadloos verbinden met de TA10BT. Verbonden met de Laptop, telefoon of tablet kunt u alle muziek en geluid afspelen via de speakers die zijn aangesloten op de TA10BT. Zo kijkt u een film met goed geluid of luistert u naar uw favoriete muziek.

 

KLIK HIER OP NAAR HET PRODUCT TE GAAN

Share This: