Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

NIEUW!!! Traktor Kontrol S8

NIEUW!!! Traktor Kontrol S8

Nieuw vanaf vandaag bij ons in de winkel is de Traktor Kontrol S8 van Native Instruments.

Er zijn maar een paar exemplaren in nederland en daar hebben wij er een paar van. De kontrol S8 staat als demo in onze winkel en we hebben nog enkele op voorraad.

Met zijn aanraakgevoelige controls en hoge-resolutie displays is de Kontrol S8 de grootste dj-sensatie van dit moment. Native Instruments producten staan bekend om hun desing en vernieuwende ideeen en dat is weer terug te zien in deze super controller.  Een van de opmerkelijkste functies is dat de jogwheels zijn vervangen door aanraakgevoelige strips, hierdoor is er betere controle over het scratchen en meer ruimte voor extra opties op de controller zoals touchpads enzv.

Benieuwd naar de S8? kom hem in onze winkel bekijken of naar de demo op 26 november 2014. Je kunt je via facebook aanmelden voor de demo.

De demo begint om 19:00 en wordt gegeven door productspecialist Leon Hoeks.

Het adres is Oostzijde 302, 1508 ET Zaandam

Als je niet tot 26 november kunt wachten kun je hem alvast komen uittesten in de winkel of het filmpje hieronder checken.

 

 

 

Share This: