Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

NUMARK brengt de MIXSTREAM PRO uit, de ultieme, STANDALONE DJ-CONTROLLER met schitterende Never-Before-Seen-Features

NUMARK brengt de MIXSTREAM PRO uit, de ultieme, STANDALONE DJ-CONTROLLER met schitterende Never-Before-Seen-Features

De Mixstream Pro maakt de weg vrij voor de volgende generatie DJ's met zijn ingebouwde wifi, directe toegang tot streaming muziek, Philips Hue slimme lichtregeling, naadloze integratie van bestaande DJ-bibliotheken, Dropbox-connectiviteit, professionele DJ-functies en ingebouwde luidspreker monitoren; een wereldprimeur voor een standalone DJ-controller.

De Mixstream Pro, die draait op Engine DJ, geeft dj's toegang tot miljoenen nummers via de ingebouwde wifi en intuïtieve functionaliteit voor het streamen van muziek.
Dj's hebben geen gevestigde muziekbibliotheek of externe laptop meer nodig om online, op een feest of in een club te dj'en.
Deze ultieme veelzijdigheid, samen met hoogwaardige ingebouwde luidsprekers, maakt de Mixstream Pro het meest flexibele en innovatieve plug-and-play DJ-product dat beschikbaar is, vooral voor deze prijs.

Connect. Stream. Play.

De Mixstream Pro is volledig geoptimaliseerd en geschikt voor de toekomst van DJ'en en zet nieuwe standaarden op het gebied van connectiviteit en muziektoegang.
Met zijn ingebouwde wifi heeft de Mixstream Pro vrijwel overal toegang tot streaming content. Door snel verbinding te maken met Beatport LINK, Beatsource LINK, TIDAL, Soundcloud Go+, geeft de Mixstream Pro dj's toegang tot miljoenen nummers, samengestelde afspeellijsten en toplijsten.
DJ's kunnen ook hun volledige muziekbibliotheek of geselecteerde afspeellijsten synchroniseren met Dropbox en ze naadloos openen op de Mixstream Pro.
Tracks worden gebufferd in het interne geheugen terwijl ze worden geladen, waardoor het afspelen uiterst betrouwbaar en stabiel is, en zorgt voor ononderbroken uitvoeringen bij elk optreden of elke livestream.

Bovenop zijn reeks aangesloten functies, beschikt de Mixstream Pro over 2 USB-ingangen en 1 SD-kaartsleuf voor externe mediadrives, waardoor DJ's optimale veelzijdigheid krijgen als het gaat om muziekselectie en -beheer. Met behulp van de Engine DJ-desktopsoftware kunnen dj's snel en eenvoudig hun volledige muziekbibliotheek of geselecteerde afspeellijsten naar een USB-station of SD-kaart exporteren en vervolgens direct toegang krijgen tot hun muziek op de Mixstream Pro.


Ultimate Control for Creative Music Interaction

Dankzij de intuïtieve lay-out en het 7-inch high-definition touchscreen kunnen DJ's als nooit tevoren door hun muziek bladeren, deze laden en ermee communiceren.
Om de ultieme mix te bieden, ontketent een volwaardige EQ- en FX-sectie de kracht van de DJ in iedereen.
De 4 ingebouwde effecten (Echo, Flanger, Delay en Phaser) zijn perfect getimed op het ritme wanneer ze worden geactiveerd met de leuke, interactieve tuimelschakelaars.
Er is geen zin om het perfecte nummer op het perfecte moment te mixen, en de grote filterknoppen voegen nog meer opwinding toe door hands-on controle te bieden over de lage en hoge frequenties om dramatische mixen, blends en overgangen te creëren.
Krabben met de grote, aanraakgevoelige jogwielen van 6 inch is eenvoudig dankzij de Smart Scratch-functie, die ervoor zorgt dat de muziek altijd op de maat blijft nadat er een scratch aan de mix is ​​toegevoegd.
De 8 dual-layer Performance Pads hebben 4 pad-modi (Cue, Saved Loop, Auto Loop, Roll,) die onbeperkte mogelijkheden bieden voor live mixen en ultieme creatieve muzikale vrijheid.
En aangezien de Mixstream Pro gebruikmaakt van de kracht van het ingebouwde Engine DJ-besturingssysteem, hebben DJ's directe toegang tot een steeds groter wordende reeks geavanceerde, professionele DJ-optredensfuncties.


First-Ever Built-In Monitor Speakers

De Mixstream Pro is de allereerste stand-alone DJ-controller met hoogwaardige, ingebouwde luidsprekermonitoren met een speciale volumeknop.
Deze op maat afgestemde drivers produceren een rijk, vol geluid en maken de Mixstream Pro de meest veelzijdige plug-and-play standalone DJ-controller op de markt.
De hoogwaardige geluidsuitvoer is perfect voor informeel luisteren, cookouts, zwembadfeesten en bijeenkomsten van familie en vrienden.
Voor de aspirant- of professionele DJ zijn de ingebouwde luidsprekers de ultieme, handige oplossing voor oefenen, livestreaming, het maken van video-inhoud en persoonlijke monitoring wanneer ze zijn aangesloten op een groter geluidssysteem.


Simple, Fun, Smart Lighting Control

Om de ultieme gebruikerservaring te voltooien, gebruikt de Mixstream Pro de ingebouwde WiFi om draadloos verbinding te maken met Philips Hue slimme huisverlichting,
een sfeerbepalende, beat-gesynchroniseerde lichtshow maken met slechts een tik op het scherm.
Kleurveranderingen, automatisch gegenereerde lichtshows op de beat en verbluffende prestatiefuncties zoals stroboscoop en kleuroverschrijvingen zijn allemaal toegankelijk via de ingebouwde Engine Lighting.
Voor geavanceerde verlichtingsopties en -functies kunnen DJ's hun muziekbibliotheek vooraf analyseren met SoundSwitch-desktopsoftware, hun bibliotheek exporteren naar een USB-drive, SD-kaart of naar hun Dropbox-cloud, en volledige controle hebben over DMX-verlichting via het touchscreen van de Mixstream Pro.
Deze nooit eerder vertoonde veelzijdigheid en functionaliteit maakt het eenvoudig om een meeslepende lichtervaring te bieden bij evenementen en optredens zonder dat je een laptop of DMX-controller hoeft mee te nemen.


DJ Performance Essentials

De intuïtieve hardware-layout van de Mixstream Pro in combinatie met de kracht van Engine DJ aan boord zorgt voor een uitgebreide en krachtige set professionele DJ-functies.


Numark Mixstream Pro - STANDALONE DJ-Console met WIFI muziek streaming en ingebouwde speakers

Numark Mixstream Pro - STANDALONE DJ-Console met WIFI muziek streaming en ingebouwde speakers

De Mixstream Pro is de allereerste stand-alone DJ-controller met ingebouwde luidsprekermonitoren

Pijl dj-verkoop Product Kenmerken

 • Ingebouwde wifi voor toegang tot streamingdiensten: TIDAL, Beatport LINK, Beatsource LINK, SoundCloud Go+ en Dropbox
 • Engine DJ embedded besturingssysteem voor DJ-en zonder laptop
 • Ingebouwde luidsprekers met volumeregeling voor thuisgebruik, oefenen en monitortoepassingen
 • Engine Lighting embedded lichtregeling voor Philips Hue smart home en DMX-verlichting
 • USB- en SD-kaartingangen voor DJ-en met bestaande muziekbibliotheken
 • 7-inch multi-gesture high-definition touchscreen
 • 6-inch capacitive-touch scratchwielen met Smart Scratch-functie voor scratchen op de beat
 • 4 dubbellaagse performance-pads op elk deck
 • 4 performance mode pads op elk deck (Cue, Saved Loop, Auto Loop, Roll)
 • FX-sectie met 4 effecten en 2 tuimelschakelaars
 • Grote filterknop op elk deck
 • Pitch Bend-knoppen en speciale Pitch-schuifregelaar met selecteerbare bereiken (4%, 8%, 10%, 20%, 50%, 100%)
 • Speciale synchronisatie-, Cue/Stop- en Play/Pause-knoppen
 • 3-bands EQ op elk deck
 • Gebalanceerde XLR- en RCA-uitgangen en 1/4” microfooningang


Numark Mixstream Pro | Standalone streaming DJ-controller met wifi en luidsprekers

De Mixstream Pro maakt het gemakkelijk en leuk voor DJ's om verbinding te maken, te streamen en te spelen!
Met ingebouwde wifi, directe toegang tot streaming muziek, slimme Philips Hue-verlichtingsregeling, naadloze integratie van bestaande DJ-bibliotheken, Dropbox-connectiviteit, professionele DJ-functies en ingebouwde luidspreker
monitoren, is de Mixstream Pro de ultieme stand-alone DJ-controller.
Met een 7-inch HD-touchscreen en Engine DJ embedded besturingssysteem, heeft de Mixstream Pro een volledige selectie van professionele DJ-functies om je vaardigheden samen met je DJ-carrière te laten groeien.
Geen laptop nodig!
Numark Mixstream Pro | DJ-controller met wifi, luidsprekers en essentiële DJ-prestaties

De Mixstream Pro maakt het gemakkelijk en leuk voor DJ's om verbinding te maken, te streamen en te spelen!
Met zijn ingebouwde wifi, directe toegang tot streaming muziek, slimme Philips Hue-verlichtingsregeling, naadloze integratie van bestaande DJ-bibliotheken, Dropbox-connectiviteit, professionele DJ-functies en ingebouwde luidsprekermonitoren, is de Mixstream Pro de ultieme stand-alone DJ-controller.

Numark Mixstream Pro zelfstandige DJ-controller | Functieoverzicht

Introductie van de Numark Mixstream Pro, de ultieme stand-alone DJ-controller die het gemakkelijk maakt om aan te sluiten, te streamen en af te spelen.
Met zijn ingebouwde wifi, directe toegang tot de beste muziekstreamingservices, essentiële DJ-prestaties en ingebouwde luidsprekermonitoren, stelt de Mixstream Pro DJ's in staat om als nooit tevoren verbinding te maken met hun muziek.
Het 7-inch high-definition multi-touch-display is uw toegangspoort tot Engine DJ, de volledig uitgeruste, steeds evoluerende embedded DJ-suite om uw prestaties kracht bij te zetten. Muziekbibliotheeknavigatie, prestatiefuncties en zelfs lichtregeling zijn allemaal letterlijk binnen handbereik.

Numark MixStream Pro-snelstartgids | Standalone streaming-apps gebruiken

In deze korte video laten we je zien hoe je meteen kunt beginnen en muziek kunt streamen met je nieuwe Mixstream Pro standalone DJ-controller!

Numark MixStream Pro-snelstartgids | Dropbox gebruiken

In deze korte video laten we je zien hoe je direct kunt beginnen met DJ'en met muziek die is opgeslagen in je persoonlijke Dropbox-cloud met je nieuwe Mixstream Pro standalone DJ-controller!

Numark Mixstream Pro Snelstartgids | USB-drives en SD-kaarten gebruiken

In deze korte video laten we u zien hoe u direct kunt beginnen met DJ'en met muziek die is opgeslagen op een USB-drive of SD-kaart met uw nieuwe Mixstream Pro standalone DJ-controller!

Share This: