Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Helaas niet altijd alle prijzen correct vermeld door de prijsverhogingen wegens covid.

Helaas niet altijd alle prijzen correct vermeld door de prijsverhogingen wegens covid.
Het afgelopen anderhalf jaar was een van de vele uitdagingen, voor iedereen.

Helaas ziet iedereen alles duurder worden en krijgen wij ook bijna dagelijks nieuwe prijslijsten met prijsverhogingen die per direct weer in gaan van verschillende leveranciers en fabrikanten.

Helaas lukt het ons niet om constant alle prijzen up to date te houden en kan het dus zijn dat er sommige prijzen nog niet aangepast zijn.
Uiteraard doen we altijd ons best om u de beste prijzen te blijven geven met de uitstekende service die u van ons gewent bent alleen kan het nu dus zijn dat als we de prijs echt niet meer kunnen halen dat we u hiervan z.s.m. op de hoogte stellen na dat wij de prijs hebben nagekeken.

Uiteraard heeft u hierna zelf de keuze om ervoor te kiezen om akkoord te gaan met de nieuwe prijs of dat u de order liever annuleert.
We doen er verder altijd alles aan om alles zo netjes en duidelijk mogelijk te verwerken.

Als u een offerte bij ons opvraagt voor u gaat bestellen dan bent u zeker dat u de prijs van dat moment krijgt en dan weet u waar u aan toe bent.
Share This: