Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

ENGINE® DJ update hun Cross-Platform DJ-producten met DROPBOX, BEATSOURCE LINK, FLEXIBELE BEAT GRIDS EN MEER

ENGINE® DJ update hun Cross-Platform DJ-producten met DROPBOX, BEATSOURCE LINK, FLEXIBELE BEAT GRIDS EN MEER

Met de nieuwste release van Engine DJ hebben DJ's toegang tot muziek die is opgeslagen in hun persoonlijke cloud, waar ook ter wereld, rechtstreeks vanaf de hardware via ingebouwde Wi-Fi of Ethernet.

Let op DJ's - dit is de update waarop je hebt gewacht!

Engine DJ, een toonaangevende ontwikkelaar van platformonafhankelijke DJ-softwareoplossingen, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Engine OS v1.6.
Met de nieuwste versie hebben dj's rechtstreeks vanaf elk Engine OS-apparaat toegang tot Dropbox- en Beatsource LINK-services.
Engine OS v1.6 voegt ook een gestapelde golfvormweergave toe voor dual-layer mixen op mediaspelers en twee zeer gevraagde functies: flexibele beatgrids en track preview voor alle producten.
Begeleidende Engine OS is een Engine PRIME-desktopupdate die Dropbox-integratie, flexibele beat-grid-ondersteuning, macOS 11 Big Sur-compatibiliteit, Serato DJ Pro en rekordbox beat-grid-import (statisch en dynamisch) toevoegt, evenals verschillende aanvullende bruikbaarheidsverbeteringen en stabiliteitsverbeteringen.

Engine OS en Engine PRIME v1.6 zijn vanaf vandaag gratis beschikbaar op de officiële Denon DJ-website.

Laten we dus eens kijken naar de nieuwe baanbrekende functies die deze update biedt voor apparaten met Engine OS ...


Dropbox Personal Cloud-integratie (Engine PRIME, Engine OS)

Naast de toonaangevende stand-alone streamingmogelijkheden gaat Engine OS nog een stap verder en geeft DJ's toegang tot hun muziekcollecties op Dropbox.
DJ's kunnen nu hun Engine PRIME-collectie synchroniseren met Dropbox en deze vervolgens op afstand openen op elk Engine OS-apparaat, waar ook ter wereld.
DJ's hebben ook rechtstreeks toegang tot Dropbox-muziekmappen op Engine OS-hardware zonder Engine PRIME te hoeven gebruiken.
Beide workflows bieden Engine-gebruikers gratis toegang tot hun muziek die is opgeslagen in Dropbox.

Om deze integratie te vieren, geven Dropbox en Denon DJ alle Engine OS-gebruikers een gratis opslagruimte van 25 GB gedurende 6 maanden.
Registreer uw Engine OS-product vandaag nog (denondj.com/register) om deze exclusieve promotie te ontgrendelen.

Ga voor meer informatie over Dropbox en hun opslagabonnementen naar: www.dropbox.com.

Beatsource LINK Streaming Service (Engine OS)

Muziekstreaming voor dj's in open formaat is gearriveerd met Beatsource LINK.
Beatsource LINK werkt samen met de beste platenlabels en professionele dj's over de hele wereld en biedt een verscheidenheid aan muziek en afspeellijsten die speciaal zijn samengesteld voor open-format dj's.
DJ's kunnen vanaf elk Engine OS-apparaat bladeren, zoeken en de uitgebreide collectie van Beatsource LINK afspelen zonder dat ze een computer nodig hebben.
Zoals bij alle streamingdiensten, worden uitvoeringsgegevens zoals BPM, Key, Hot Cues en Loops opgeslagen op de brondrive van de DJ en onmiddellijk opgeroepen de volgende keer dat de track wordt geladen.
Ga voor meer informatie over Beatsource LINK en hun abonnementsaanbod naar: www.beatsource.com/link

Flexibele Beat Grids (Engine PRIME, Engine OS)

Engine PRIME v1.6 heeft nu de mogelijkheid om handmatig dynamische beatgrids te creëren voor nummers met meerdere BPM's.
Gebruikers kunnen nu verschillende tempo-ankers plaatsen om BPM-waarden aan verschillende secties van de song toe te wijzen.
Deze functionaliteit is essentieel voor overgangssporen of tracks met meerdere genres die opzettelijke tempowisselingen hebben.
Engine OS-apparaten met v1.6 detecteren automatisch tracks met flexibele beatgrids en passen BPM-wijzigingen toe om alles perfect synchroon te houden.

Dubbele golfvormweergave voor lagen (SC5000 / M, SC6000 / M)

Een van de meest innovatieve en krachtige functies van de PRIME-serie mediaspelers is de mogelijkheid om twee nummers vanaf één deck af te spelen.
Engine OS 1.6 heeft een gloednieuwe gestapelde golfvormweergave die het mengen tussen lagen eenvoudiger dan ooit maakt.
DJ's kunnen nu Track Info-boxen, performance-pad-feedback en twee horizontaal bewegende golfvormen voor elke laag zien, allemaal beschikbaar in één weergave.

Trackvoorbeeld (Engine PRIME, Engine OS)

De mogelijkheid om een track rechtstreeks vanuit de bibliotheek te bekijken, is nu beschikbaar voor alle Engine OS-apparaten, inclusief de PRIME 4.
DJ's kunnen op de albumillustraties van de tracklijst tikken om snel een voorbeeld te bekijken zonder de track eerst te hoeven laden.
Bovendien kunnen gebruikers op de titel van het nummer tikken om de verschillende delen van het nummer te beluisteren.
Dit bespaart enorm veel tijd bij het zoeken naar het volgende nummer, vooral op de meest kritieke momenten van de mix.

Bovendien brengt v1.6 de volgende opmerkelijke verbeteringen:

  • Retrigger-optie toegevoegd voor opgeslagen loops
  • Diverse rekordbox-importverbeteringen, waaronder het behouden van de Hot Cue-kleur, het importeren van Hot Cue Loops als Loops en het behouden van het veld Datum toegevoegd (Engine PRIME)
  • Verbeterd navigatiegedrag voor collecties en dubbeltik om te laden
  • Verbeterde horizontale lay-out (PRIME 2, PRIME 4, PRIME GO)

Pijl dj-verkoop Video

         

         




Pijl dj-verkoop Denon DJ Engine Prime Producten

Share This: