Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Skytec ST-100 mobiele speaker

Skytec ST-100 mobiele speaker



Datum: 24-7-2014

Vanwege het prachtige weer wat we deze zomer hebben, hebben wij weer een leuk product wat we in het zonnetje willen zetten.
Deze keer hebben we de ST-100 van Skytec uitgekozen.
Deze mobiele speaker is perfect voor al uw wensen. Omdat de speaker mobiel is is het apparaat makkelijk mee te nemen en dus makkelijk inzetbaat op tal van gelegenheden, geweldig voor op de camping, in de achtertuin, op het sportveld of op de boot.
De speaker is voorzien van een CD / USB speler, 2 draadloze handmicrofoons en tal van andere input mogelijkheden. Leuk om lekker een avondje te zingen met vrienden en/of familie op uw favoriete muziek.
Daarnaast is dit apparraat volledig te gebruiken op accu, dus zelfs op locaties waar geen stopcontact is kan deze speaker nog steeds gebruikt worden. Doormiddel van het trolley systeem is de speaker makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Voor deze speaker betaald u nog maar €299,- !  Kom snel eens kijken in onze showroom in Zaandam of klik hier voor meer informatie.

Niet meer leverbaar

Share This: