Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

SkyTec Mobiele PA sets op accu!

SkyTec Mobiele PA sets op accu!

De mobiele SPJ en ST Serie met o.a bluetooth, accu, draadloze microfoons, CD, DVD, en/of USB MP3 Speler van Skytec!

 

- De Skytec SPJ-PA908 / SPJ-PA910 is een professioneel en mobiel geluidssysteem met bluetooth ontvanger voor audio streaming naar de versterker, VHF draadloze microfoon, FM radio, afstandsbediening en een geïntegreerde USB-poort en SD-slot voor het afspelen van MP3-bestanden. Dit "all in one" systeem werkt via de netspanning of via een 12V/3A ingebouwde oplaadbare accu.

- De Skytec SPJ-PA912 / SPJ-PA915 is een professioneel en mobiel geluidssysteem met 2 VHF draadloze microfoons die op verschillende vaste frequenties werken, afstandsbediening en een geïntegreerde USB-poort en SD-slot voor het afspelen van MP3-bestanden. Dit "all in one" systeem werkt via de netspanning of via een 12V ingebouwde oplaadbare accu.

- De Skytec ST-100 met een CD Speler en 2 VHF Microfoons, De Skytec ST-120 met een DVD Speler, en 2 VHF Microfoons, De Skytec ST-140 met een DVD Speler en 2 UHF Microfoons, zijn allemaal 8" All in One Speaker systemen, met allemaal ook een USB MP3 speler ingebouwd.

- De Skytec ST-180 is een 10" mobiele geluidset met MP3-weergave functie en een ingebouwde 450W versterker en twee accu's in een verrijdbare behuizing voor (karaoke-) feesten enz. Wordt geleverd met 2 draadloze VHF handmicrofoons en een afstandsbediening.

- De Skytec ST-090 is een professioneel mobiel geluidssysteem met een VHF draadloze microfoon. Voorzien van een afstandsbediening en geïntegreerde USB-poort en SD-slot voor het afspelen van MP3-bestanden. Dit "all in one" systeem werkt via de netspanning of via een 12V ingebouwde oplaadbare accu.

- De Skytec ST-080 is een Mobiele Geluidsinstallatie met 8" woofer en USB/SD MP3 speler met VHF microfoon. Met dit geluidssysteem kun je overal genieten van je favoriete muziek. Dit compacte maar complete & draagbare systeem bevat alles wat je hedendaags mag verwachten zoals een draadloos VHF microfoonsysteem, een versterker, audio-ingangen voor o.a.
CD-/MP3-speler en een muziekinstrument, een USB-poort en SD-slot én een 5-bands equalizer.

Share This: