Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

De Denon DJ Prime serie uit voorraad snel leverbaar

De Denon DJ Prime serie uit voorraad snel leverbaar

De Denon DJ Prime serie zijn uit voorraad snel leverbaar.

De Prime 4 beschikt over een glorieus 10-inch multi-touch/gesture display voor de meest geavanceerde DJ muziekbibliotheek interactie ervaring die beschikbaar is. DJ's kunnen hun muziek aanraken, voelen, verplaatsen en spelen met de elegante veeg van de vinger voor de ultieme, technologiegedreven ervaring. De Prime 4 levert die Mainstage ervaring voor elke DJ, en in elke venue of elk ander scenario!

De PRIME 2 is ontworpen en gebouwd voor de professionele mobiele, club- en evenement-DJ en is een op zichzelf staande slimme DJ-console met 2 decks
mogelijk gemaakt door Engine OS en is WiFi ingeschakeld voor vooraanstaande muziekstreamingservices zonder een laptopcomputer.

De Denon DJ Prime GO is een compacte stand alone dj controller, neem hem overal mee zonder verlies van kwaliteit en voorbereiden doe je overal op de accu! Ervaar de kracht van de PRIME-SERIE in een ultra draagbaar , op zichzelf staande 2-kanalen slimme DJ-console.

Ook hebben wij deze in onze showroom staan om vrijblijvend te testen.

jasdv

Ook hebben we de Denon DJ Prime spelers en mixer weer op voorraad en snel leverbaar.

De SC5000 Prime is de nieuwste DJ mediaspeler van Denon DJ In de nieuwe Denon DJ Prime serie. De innovatieve mediaspeler is een waardig concurrent voor de Pioneer CDJ-2000 Nexus2.
De SC5000 digitale DJ Mediaspeler heeft een high definition scherm met multi-touch bediening die het mogelijk maakt om door je tracks te browsen en deze af te spelen. De SC5000 is de eerste DJ-speler ter wereld die in staat is om on-board muziekbestanden in te lezen, te analyseren en direct met alle functies af te spelen! De speler is voorzien van een robuuste 8-inch jogwheel met LED display die het huidige nummer weergeeft, of je kunt kiezen om je logo er op weer te geven. Ook kun je de kleuren van de lichtring aanpassen, om de speler helemaal eigen te maken! Ook super leuk is dat Denon dj bij de sc5000 ook direct 2 hoge kwaliteit audio kabels mee levert.

De Denon DJ SC5000M is de nieuwste toevoeging aan de Prime Series-line-up van Denon DJ en brengt de gemotoriseerde, legendarische vinylervaring naar DJ's. Gebouwd op de interface en hardware van de veelvuldig bekroonde SC5000 DJ mediaspeler, de 'M' (voor 'gemotoriseerd') brengt DJ's thuis bij het echte vinylgevoel dat de kern vormt van performance-DJ's.

De X1850 combineert een vertrouwde, intuïtieve lay-out met een robuuste constructie, prestatiegedreven effecten en een arsenaal aan veelzijdige connectiviteitsopties, en biedt de volgende generatie DJ-prestatietechnologie - een echt pro-mix middelpunt voor de vooruitstrevende, creatieve DJ.

Share This: