Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Reloop lanceert nieuwe laptop en tablet stand met USB-C Hub

Reloop lanceert nieuwe laptop en tablet stand met USB-C Hub

De eerste innovatieve combinatie van een multifunctionele laptopstandaard en geavanceerde USB C-hub met ondersteuning voor stroomvoorziening
De ultieme USB-hub voor dj's, producers en creatieve geesten die zorgt voor stabiele stroomgeleiding en connectiviteit voor al je apparaten
Flexibele montage met 6 verschillende posities voor een breed scala aan toepassingen en plaatsen

Uniek ontwerp

De Reloop Stand Hub is de eerste innovatieve combinatie in de branche van een multifunctionele laptopstandaard en een geavanceerde USB-hub met voedingspoort.
Het is bij uitstek geschikt voor DJ's en producers dankzij een stabiele stroomvoorziening en netwerkmogelijkheden van hardware-randapparatuur.

Flexibele toepassingsmogelijkheden

De zachte contactvlakken beschermen en zorgen voor een antislip oppervlak voor uw apparatuur. De diepzwarte poedercoating in een krasvaste afwerking maakt de Stand Hub zeer resistent, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Multifunctioneel

Dankzij het push-lock-mechanisme bieden 6 mogelijke opstellingsvarianten een breed scala aan toepassingen.
Door het ruimtebesparende en compacte ontwerp zijn deze ideaal voor gebruik in studio of live opstellingen.

USB-stroomtoevoer

MacBooks en laptops met USB-C-stroomaansluiting kunnen rechtstreeks worden gevoed vanaf de Stand Hub via de USB-C PD-poort.

Werkt als actieve of passieve USB-C / USB-A-hub met alle laptops.

Verbinding van apparaten

De Stand Hub heeft 4 high-retention USB-A 3.0-poorten, een USB-C-poort voor het aansluiten van laptops en slimme apparaten en een USB-C PD-poort voor zowel passief als actief gebruik.

Universeel compatibel

Macbooks, iPads, notebooks en diverse andere apparaten (11 '' - 18 '') kunnen dankzij de zeer brede compatibiliteit eenvoudig via plug-and-play worden aangesloten.

Connectiviteit & beschermende tas

Incl. Bevestigingsmateriaal beschermende tas voor veilig transport
van Stand Hub en aansluitkabels:

- USB C naar C (30 cm)
- USB C naar A (25 cm)
- USB C naar A (50 cm)

Share This: