Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! Traktor PRO 3.4 Update

Nieuw! Traktor PRO 3.4 Update

PROFESSIONELE 4-DECK DJ-SOFTWARE

  • Onze vlaggenschip DJ-software, gebruikt van bars tot stands, tot de grootste podia over de hele wereld
  • Professionele audio, met nieuwe time-stretching en verbeterde limiter
  • Krachtige interface met TRAKTOR-hardware, inclusief Haptic Drive ™, Remix Deck-patroonrecorder en mee
GEMAAKT OM TE PRESTEREN

Bijna twee decennia geleden creëerden we de eerste dj-software om de club echt te veroveren. Sindsdien zijn het geluidssystemen en dansvloeren over de hele wereld gevuld, maar ook houseparty's, bars, stranden en alles daartussenin. Nu, met TRAKTOR PRO 3, hebben we voortgebouwd op dat verleden om u nieuwe tools te bieden voor sonische beeldhouwen, onze beste geluidskwaliteit ooit en onze duidelijkste interface tot nu toe - zodat u kunt spelen wat u maar wilt, hoe u maar wilt, waar u ook bent willen.

BLIJF IN SYNC

TRAKTOR is geweldig om je beatmatch-vaardigheden aan te scherpen, maar je kunt ook genres combineren en BPM's overbruggen door TRAKTOR PRO 3 een deel van het werk te laten doen. Door op de Sync-knop te drukken, worden je tracks snel op elkaar afgestemd, zodat je voldoende tijd hebt om met je mix te experimenteren.

REMIX MET LOOPS, HOTCUES EN BEATJUMPS

Voor degenen die echt hun stempel op een set willen drukken: met de meest betrouwbare en naadloze loop-, Hotcue- en beatjump-tools in de branche kun je tracks hakken en opnieuw bewerken zoals je wilt. Tenzij je dingen buiten de beat wilt knippen, zorgt TRAKTOR ervoor dat je nooit uit de groove springt.

FULL FX SUITE INBEGREPEN

Moduleer je tracks met meer dan 40 intuïtieve, hoogwaardige effecten. TRAKTOR's beroemde Deck FX kan je tracks met eindeloze variatie verdraaien en schroeven, terwijl de nieuwe Mixer FX gebruiksvriendelijke effecten introduceert in één enkele bediening op elk kanaal. Zet ze hoger, lager, aan en uit voor sonische verkenning die niet van deze wereld is.

WAT IS ER NIEUW?

NIEUWE INTERFACE
NIEUWE MIXER FXSCRATCH MET ELKE GELUIDSKAART

We hebben de gebruikersinterface van TRAKTOR herzien voor extra duidelijkheid door deze af te vlakken en te verscherpen, zodat je alles wat je nodig hebt in één oogopslag kunt zien.
We hebben ook parallelle golfvormen toegevoegd. Nieuwe meting betekent dat u uw mix nauwkeurig kunt verkrijgen met volledige visuele feedback.
Of het nu gaat om zware drops of vloeiende overgangen die uw stijl bepalen, de nieuwe Mixer FX is ontworpen voor modulatie met één knop met groots klinkende resultaten.
Kies uit acht extra effecten en drie nieuwe filters om aan elk kanaal toe te wijzen, naast TRAKTOR's beroemde Deck FX.

TRAKTOR SCRATCH is nu inbegrepen in TRAKTOR PRO 3, direct uit de doos.
Dit betekent dat DVS-dj's die tijdcode-vinyl gebruiken, nu elke gewenste geluidskaart kunnen gebruiken, naast beproefde, door TRAKTOR SCRATCH gecertificeerde geluidskaarten en mixers. Dus als er een model is dat het voor je doet, of als je back-to-back speelt met iemand in een andere opstelling, kan TRAKTOR zich aanpassen.

Nog meer informatie nodig?

Klik HIER om naar hun website te gaan

Share This: