Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

'S werelds best verkochte toetsenbordcontroller is terug. De gloednieuwe Akai MPK MKIII.

'S werelds best verkochte toetsenbordcontroller is terug. De gloednieuwe Akai MPK MKIII.

'S werelds best verkochte toetsenbordcontroller komt terug met een compleet
muziekproductie starter kit - maak kennis met Akai professional's Mpk mini
mk3

 

MPC-geïnspireerde productiebenodigdheden, een Gen 2 verbeterd dynamisch toetsenbord en nauwe integratie met elke muziekproductie-app maakt MPK mini mk3 de ultieme beat-making-tool voor overal. Hier is de 3e generatie van 's werelds best verkochte USB MIDI-toetsenbordcontroller, MPK mini.

 

Akai MPK Mini MK3 - 25-toetsen mini midi controller

Je startpunt in een wereld van professionele productie begint hier met de MPK mini mk3.

Akai MPK Mini MK3 black - 25-toetsen mini midi controller

Je startpunt in een wereld van professionele productie begint hier met de MPK mini mk3.

Akai MPK Mini MK3 white - 25-toetsen mini midi controller

Je startpunt in een wereld van professionele productie begint hier met de MPK mini mk3.

Universele compatibiliteit
Met plug-and-play-connectiviteit zonder stuurprogramma's is MPK mini klaar voor onmiddellijke prestaties en productiecapaciteit direct uit de doos. MPK mini's nieuwe OLED-display plaatst visuele feedback van velocity, CC en zelfs DAW-modusselectie, die naadloze mogelijkheden biedt met alle standaardmuziek productie-apps.

Ultieme performer
Nieuw bij MPK mini is een vernieuwde Gen 2 verbeterde dynamische keybed, die een piano key performance levert die geschikt is voor 's werelds beste keyboardspelers. Van vleugelpiano's tot verschroeiende synth-leads en weelderige elektrische piano's, dit keybed garandeert het beste uit elke speelstijl en elk virtueel instrument.

MPC Pad Power
Voeg die menselijke toets toe aan je drumtracks met 8 pads die rechtstreeks uit onze vlaggenschip MPC-serie zijn getrokken. Deze betaalbare aanslaggevoelige MPC-pads met achtergrondverlichting leveren de perfecte aanslag voor nauwkeurig drummen en melodisch sample afspelen dat zelfs de meest veeleisende artiesten ongeëvenaard zullen vinden.

Ga aan de slag met je productie
De draaiknoppen van MPK mini geven u directe controle over elke toewijsbare parameter in uw muziektoepassing. Pas die EQ nauwkeurig aan, verander je synthgeluiden in een oogwenk, maak die reverb natter en mix tot in de perfectie. Wat u ook wilt bedienen, het is klaar om te worden toegewezen.

Feedback waar u het nodig heeft
Het nieuwe OLED-display van MPK mini biedt onmisbare visuele feedback van DAW-modusselectie, snelheid, CC en nog veel meer, precies waar u het nodig heeft. Besteed meer tijd aan het focussen op uw muziek en minder op uw computerscherm


Elke tool die je nodig heb
note repeater, arpeggiator en de omnidirectionele joystick zijn de vertrouwde functies waarmee geen enkele MPK mini zou kunnen beschikken

Superieur ontwerp, robuuste constructie
Een complete revisie van de MPK mini heeft geresulteerd in het meest premium model tot nu toe. Met een ijzersterk ontwerp dat overal kan worden gebruikt, plug & play-connectiviteit en een lay-out die uw workflow stevig in de stoel zet, verwijdert MPK mini alle belemmeringen voor uw creativiteit.

Compleet startpakket voor muziekproductie
De reis naar een hit begint met MPK mini en de Complete Music Production Starter Kit is de routekaart naar je bestemming. Begin met een DAW op basis van de legendarische MPC-workflow, voeg drum- en sample-uitbreidingspakketten toe die de professionals in de industrie gebruiken, en maak het af met de meest veelzijdige virtuele plug-in-instrumenten die vandaag beschikbaar zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos. Pomp het zomerfeestlied van het jaar uit, maak de volgende ballad om harten wereldwijd te raken of ontwikkel de soundtrack van een generatie. MPK mini biedt u alle tools om het gewenste succesniveau te bereiken. Aanbevolen software omvat MPC Beats, AIR Hybrid, Mini Grand, Velvet en diverse MPC-uitbreidingspakketten.

MPC Beats-software
Wat u ook wilt bereiken, MPC Beats helpt u op weg. MPC Beats bevat de beste delen van de legendarische MPC-workflow en beschikt over alle essentiële tools voor professionele productie. Bewerk samples, mix je tracks met audio-effecten van wereldklasse, vind elk geluid met dezelfde synth-engines als op onze legendarische MPC's, neem audio op en nog veel meer. MPC Beats zal uw AU / VST-plug-ins hosten, dus als u uw arsenaal uitbreidt, weet u dat u volledig compatibel bent met industriestandaard virtuele studiotechnologie. Samenwerken nodig? MPC Beats wordt geopend als plug-in in elke DAW. Begin met MPC Beats met het volste vertrouwen dat het je muziek overal mee naartoe neemt.

Sounds
Voel je zelfverzekerd in je producties met een voorbeeldcollectie van enkele van de beste geluidsontwerpers in het muziekproductiespel, waaronder F9 Instruments, Decap, Sample Tools van Cr2, MSX Sound Design en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt is hier: premium en veelzijdige kickdrums, snares, 808s, melodieuze loops en onmisbare keygroup-instrumenten voor elke denkbare melodielijn.

Share This: