Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! De Gravity desinfectiestandaardset

Nieuw!  De Gravity desinfectiestandaardset

Nieuw! De Gravity desinfectiestandaardset

Het is momenteel erg moeilijk om aan standaarden voor desinfectiemiddelen te komen, laat staan zelf desinfectiemiddelen. Om onze gasten en medewerkers te beschermen, hebben we bij Adam Hall begin maart alternatieven getest en 8 prototypes gebouwd die sindsdien continu in gebruik zijn.

We willen deze oplossing graag met u delen, omdat het op dit moment voor velen een grote hulp kan zijn.

Deze set combineert de: GMS23, GMS2WP, GMAMH01, GMADRINKL en 8705BLK. De componenten zijn snel te monteren en perfect voor mobiel gebruik. Het is mogelijk om een extra gewichtsplaat (GMS2WP) aan de onderkant van de standaard te bevestigen. Dit is vooral belangrijk als u een mechanische dispenser gebruikt in plaats van een elektronische dispenser. Voor alle dispensers met een diameter tot 90 mm.

Disclaimer

Houd er rekening mee dat dit hoogstwaarschijnlijk geen medisch gecertificeerd gebruik is. Hoewel we geen nadelen of risico's kunnen identificeren, houd er rekening mee dat we geen verantwoordelijkheden kunnen nemen als er zich problemen voordoen.

Gravity XDS SET 01 - DIY-desinfectiestandaardset 01

€ 71,20

Share This: