Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 75,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 830+ Klant Reviews 9,5
logo

Geweldige nieuwe Cameo 60W LED Moving Head, Nu leverbaar!

Geweldige nieuwe Cameo 60W LED Moving Head, Nu leverbaar!

Datum:13-9-2013

Ik had de vooraankondiging van de komst van de CLMHRGB60W Cameo MOVING HEAD 60 gezien en de specificaties en de prijs die er bij vermeld stonden zorgde er voor dat ik hem direct moest bestellen om uit te proberen.

Eergisteren de eerste exemplaren binnen gehad direct uitgepakt en ik schrok eigenlijk direct van het formaat, ik had niet verwacht dat ze zo klein zouden zijn.
Natuurlijk is het alleen maar een groot voordeel dat ze zo klein zijn en makkelijk op elke locatie zijn in te zetten. Ook voor de mobiele dj's is dit natuurlijk een groot voordeel en ik denk dat door de uitstekende vormgeving en pootjes waarmee je hem makkelijk gewoon op tafel kunt zetten een geweldige keuze zal zijn.

Na alles aangesloten te hebben en hem te testen alleen maar Plus punten, voor dit bedrag naast de draaiende gobos ook nog een draaiende prisma wat het helemaal af maakt. Het enigste wat ik jammer vind is dat de prisma enkel één kant op kan draaien.

Verder een uitstekende licht opbrengst en hele mooie kleuren.

Om een lang verhaal kort te maken een geweldige moving head voor een zeer gunstige prijs.

 

kijk voor meer informatie en om te bestellen op de product pagina.

CLMHRGB60W Cameo MOVING HEAD 60

Share This: