Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nu Beschikbaar! De LD Systems Maui P900

Nu Beschikbaar! De LD Systems Maui P900

Bent u opzoek naar de perfecte exclusieve speaker voor bij u op in de vergaderzaal, conferentieruimte of gewoon bij u thuis?
De Maui P900 van LD Systems is niet alleen super mooi maar levert ook ongekende geluid kwaliteit!

De LD Systems Maui P900 is een actieve kolom PA systeem ontworpen door Porsche. De speaker beschikt over 50 premium luidsprekers voor uitzonderlijk helder geluid. deze luidsprekers zorgen er voor dat het geluid goed klinkt vanaf elke afstand. Het kolom pa systeem is beschikbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk: Cocoon White, Platinum Grey en Graphite Black. De P900 is zeer geschikt voor bands, bruiloften, bursen, winkels en nog veel meer.

LD Systems Maui P900 toegang, gang, hall

Draadloos Stereo met aptX Bluetooth

Tevens bied de speaker de mogelijk om met een andere maui p900 te verbinden via bluetooth, dit zorgt voor minimaal gebruik van kabels.
De DynX 24-bits digitale verwerking resulteert in gedetailleerde, dynamische geluidsweergave die zelfs bij de hoogste volumeniveaus vervormingsvrij blijft. Het gebruik van aptX en AAC-codering zorgt voor high-definition volledige bandbreedteaudio via Bluetooth met een bereik van 70 m. En de integratie van TrueWireless Stereo -technologie maakt draadloos stereogeluid van twee MAUI P900 met maximaal 40 m. Afstand tussen linker- en rechterkanaalsystemen mogelijk.
Natuurlijk kunt u ook uw telefoon, tablet of computer draadloos verbinden met de Maui P900


Kortom, bent u opzoek naar een nette compacte speaker met zo min mogelijk gebruik van kabels en ook nog is een verbluffend geluid? Wacht dan niet langer en vraag een demo bij ons aan. U hoeft hiervoor niet naar ons toe te komen, wij komen namelijk naar u toe. Dit geeft namelijk een betere indruk van hoe de speaker klinkt op uw locatie.


De Maui P900 is niet altijd compleet zonder de super handige toebehoren

LD Systems MAUI P900 Flightcase - hoofdafbeelding
LD Systems MAUI P900 SAT BAG Gewatteerde draagtas voor MAUI P900 kolom - hoofdafbeelding
LD Systems MAUI P900 CB - Roll Board voor Maui P900 Subwoofer - hoofdagbeelding
LD Systems MAUI P900 SUB PC - Gewatteerde hoes voor MAUI P900 Subwoofer - hoofdafbeelding
De DynX 24-bits digitale verwerking resulteert in gedetailleerde, dynamische geluidsweergave die zelfs bij de hoogste volumeniveaus vervormingsvrij blijft. Het gebruik van aptX en AAC-codering zorgt voor high-definition volledige bandbreedteaudio via Bluetooth® met een bereik van 70 m. En de integratie van TrueWireless Stereo -technologie maakt draadloos stereogeluid van twee MAUI P900 met maximaal 40 m. Afstand tussen linker- en rechterkanaalsystemen.
Share This: