Check Beste Prijs | Check 18+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Categories

Hercules DJ Academy

Bij DJ-Verkoop ben je altijd aan het juiste adres voor al je Licht en Geluid apparatuur, zo ook voor al je Hercules DJ Gear. Hercules richt zich volledig op de startende DJ met slimme dj software en uitstekende hardware. Daarnaast krijg je ook een uitstekende begeleiding bij het leren dj'en met talloze video's en filmpjes met hoe het werkt en waar je op moet letten.
Jij als beginnende DJ staat dus centraal bij het merk Hercules DJ en ben je in goede handen met goede begeleiding en uitstekende apparatuur!

Hercules DJ Controllers!

Met de Hercules DJ Control Inpulse 500 heb je in 2020 de beste dj gear in handen die er te krijgen is onder de 300,-! een uitstekend gebouwde dj controller met de juiste combinatie als beginnende dj. de rest van de Inpulse serie is uiteraard ook uitstekend voor een lager budget.

Service en Advies

In onze winkel in Zaandam kun je de controllers bekijken, uitproberen en als je wil ook een demo krijgen en al je vragen stellen. Kun je niet langskomen in de winkel dan kun je alles uiteraard ook direct online bestellen en dan heb je het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen voor of na de aankoop? Bel, Mail of chat dan gewoon even met ons en wij helpen je verder!

Sets en rand apparatuur

Hercules heeft ook Zeer mooie monitor speakers en andere apparatuur zoals hoofdtelefoons. Wil je dus je hele set van Hercules aanschaffen dan is dat zeker mogelijk.
Kijk ook even naar onze andere aanbieding sets, we maken altijd sets die zijn opgebouwd uit de beste prijs kwaliteit verhouding zodat je altijd verzekerd bent van de beste DJ Gear voor jou budget! En mocht je het ergens anders toch nog goedkoper hebben kunnen vinden, laat het ons dan even weten en misschien kunnen we het dan voor de zelfde prijs leveren maar dan met betere service en ondersteuning.

Hercules DJ Academy

Hercules investeert in jou door goede instructie video's te maken en jou zo te helpen bij het leren om te gaan met je dj gear en het aanleren van de juiste dj skills!
https://www.hercules.com/nl/hercules-dj/dj-academy/
Wil je meer leren en persoonlijk geholpen worden bij het echt goed leren van alle belangrijkste DJ Skills? Meld je dan aan voor 1 op 1 lessen bij DJ School Zaanstad om snel en op de juiste manier te leren draaien!

Hercules DJ Academy

subcategorieën

Hercules DJMonitor 32 - Studio monitoren
In prijs verlaagd

Hercules DJMonitor 32 - 3" Studio monitoren

Steunend op zijn uitgebreide expertise, is Hercules er trots op een paar actieve monitorluidsprekers aan te bieden die perfect zijn voor gebruikers die aan de slag gaan in de DJ-wereld.
Op voorraad. Levering in 1-2 werkdagen
€ 92,99 € 78,00
0 1 2 3 4 (0)