Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Lage Rook Machines

Je hebt veel soorten en maten Rookmachines maar een rook machine die zorgt dat de rook laag uitgestoten worden en ook laag blijft is toch wel een in het bijzonder aangezien je rook altijd warm uit de nozle komt.

Met een Lage Rook Machine krijg je rook die lang(er) laag blijft hangen en ook mooi over de vloer uit loopt, uiteraard heb je hierin ook vele verschillende en die het beter of minder goed doen dan de andere.

Ook heb je Low Smoke Machines die op andere manieren werken zoals koeling via koud water of met ijs, de nieuwste manier die niet al te veel kost is met gekoeld water waardoor de rook word afgekoeld en op die manier extra lang beneden blijft hangen en ook zelfs naar beneden valt zonder allerlei gevaarlijke goedjes zoals droogijs.

De benamingen zijn divers en soms worden het ook Laaghangende Mist-machine genoemd.

Lage Rook Machines

subcategorieën

BeamZ LF1500 Lage mist/rook machine
In prijs verlaagd

BeamZ LF1500 - Lage mist/rook machine

De LF1500 is een zeer compacte low fog machine welke doorlopende dikke nevel op de vloer ontworpen door gebruik te maken van ultrasone technologie in plaats van het gebruik van droogijs.
Op voorraad, verzending op werkdagen om 17:45*
€ 789,00 € 695,00
0 1 2 3 4 (0)
In prijs verlaagd

BeamZ ICE700 lage rookmachine

De ICE700 is een kleine rook machine die gebruik maakt van ijs om de rook af te koelen en laaghangende mist te creëren

Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 99,95 € 89,00
0 1 2 3 4 (0)

Equinox Arcus 2000 - Low fogger laaghangende rookmachine

De ultrasoon reiniger zet gedestilleerd water om in een dunne mist. De meegeleverde flexibele uitvoerslang kan snel gemonteerd en verwijderd worden door een quick release clip. On-board bedieningsfuncties inclusief DMX, samen met een digitaal display voor veelzijdige en intuïtieve bediening.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
€ 969,00
0 1 2 3 4 (0)