Trustpilot

In prijs verlaagd - € 100,94

IBIZA Sound PORT15VHF-BT - 15" Mobiel Pa systeem met Bluetooth en USB mp3 + gratis hoes

De PORT15VHF-BT is een Mobiel Pa Speaker systeem met USB-MP3 en een Bluetooth speler + 2 draadloze VHF microfoons en ingebouwde recorder.

Op voorraad, word verzonden binnen 1 werkdag
IBIZA-Sound_PORT15-VHF

€ 359,94
€ 259,00
Inclusief belasting *
Aantal

Port15VHF Pijl Product Omschrijving

De Port15 VHF BT en is een Mobiel stand alone Pa systeem met een 15"/ 38cm woofer met een USB-MP3 en een Bluetooth speler en 2 draadloze VHF microfoons (1x hand en 1x headset microfoon).

De PORT15 VHF-BT is de nieuwste verzie uit de Port15 VHF serie en heeft de Port15VHF en Port15VHF-N vervangen. Deze verzie heeft nu namelijk ook een recorder en een Bleutooth ontvanger ingebouwd i.p.v. de FM Radio.

Werkt op Accu
Niet enkel heeft de PORT15VHF-BT een buitengewone geluidskwaliteit gezien zijn prijscategorie, maar dit draagbare systeem is ook uitgerust met een oplaadbare batterij en dubbele voeding (12V & 220V), een telescopisch handvat en wielen, dit biedt totale bewegingsvrijheid bij elke toepassing.

Draadloze VHF microfoons
Met 2 draadloze VHF microfoons (headset en handmicrofoon), afstandsbediening en verscheidene in- en uitgangen voor het aansluiten van b.v. een laptop of telefoon.

Bluetooth
En in deze Port15 VHF BT kun je nu naast de poorten voor USB en SD/MMC MP3 speler ook de muziek draadloos afspelen via bluetooth van uw tablet, Telefoon, Laptop of elk ander apparaat met bluetooth.

Stemactivering (VOX control)
Ideaal voor sport evenementen enz. door de ingebouwde VOX control functie di ie aan of uit kunt zetten! Wanneer de VOX control aan staat dan word alle muziek automatisch zacht gezet op het moment dat er via een of meerdere van de microfoons gesproken word. wanneer u dus lekker geniet van de muziek kunt zonder naar het apparaat te lopen ook iets omroepen en en de muziek word dan vanzelf tijdelijk zacht gezet zodat u goed verstaanbaar zal zijn.

Presentaties
Ook voor vergaderingen, toespraken en presentaties is de Ibiza Port15 speaker uitermate geschikt. Alles is aanwezig in deze speaker, u zal duidelijk verstaan baar zijn voor grote groepen en u kunt de muziek van uw presentatie tegelijk over deze speaker laten afspelen. Ook ideaal voor een achtergrond muziekje voor of na!


Pijl dj-verkoop Product Kenmerken

 • RMS/max. vermogen : 450/800W
 • Ingebouwde vermogensversterker : 100W max.
 • USB MP3 / WMA / BLUETOOTH player
 • 2 x VHF handmicrofoons (goedgekeurd)
 • 1 afstandbediening
 • Opnamefunctie REC
 • Stemactivering (VOX control)
 • Bass & Treble controles
 • Volume & ECHO controles voor de microfoon
 • Muziek volume controle
 • MIC & LINE ingangen
 • MP3 & iPod ingangen
 • Ingebouwd lader & oplaadbare batterij
 • Uitschuifbare handgreep & wielen voor gemakkelijk transport

 

Port15VHF Pijl Technische Informatie

 • Max. vermogen: 800W
 • RMS vermogen: 400W
 • Gevoeligheid:     99dB
 • Frequentie bereik: 35Hz – 20kHz
 • Voeding: 220-240Vcc / 50-60Hz
 • Afmetingen: 12V 7.2Ah (BAT-PORT7.2A)
 • Batterij: 482x442x730mm
 • Gewicht: 22 Kg  
 • Gewicht Port15VHF: is 19 Kg

 


Betreft de accu!
Deze mag u nooit helemaal leeg laten lopen! Als je de speaker per ongeluk aan laat staan en de accu dus helemaal leeg loopt dan kan het zijn dat je accu capaciteit verliest. Ook is het heel belangrijk dat u de accu nooit langer dan 15 uur in de oplader laat staan want dan kan het zelfde gebeuren.

Als je hem lange tijd niet gebruikt dan adviseren we u hem altijd om de 6 maanden nog weer even +/- 6 uur in de lader te zetten om de accu in top conditie te houden
Als je de speaker even op goed vermogen heeft gebruikt maar de accu naar verwachting slechts voor de helft vol is dan kan je hem gerust weer even 6 uur in de lader zetten zodat hij weer helemaal vol is voor het volgende gebruik.

IBIZA-Sound_PORT15-VHF

Datasheet

Low/Sub Speaker formaat (inch)
15"
Nieuw product

mrt 8, 2018
5
(5/5
9
Het product werkt bijzonder goed, we kunnen in de zalen nu heel goed les geven en met de demo's hebben we fantastisch geluid. Alleen houd de beschrijving in het boekje laat te wensen over. Anders zouden we nog meer uit het apparaat kunnen halen.
 

mrt 8, 2018
4
(4/5
Erg goed, fijn mobiel te gebruiken product
Wij (onze volleybal vereniging) hebben deze geluidsbox aangeschaft omdat we in onze sporthal geen goed werkende geluidsinstallatie meer hebben. Om toch nog wat muziek te draaien en wedstrijden aan te kondigen hebben we voot dit systeem gekozen. Het is mobiel met een accu en draadloos voor een acseptabele prijs .
Ook komt er nog een zeer goed geluid uit, de mp3 die je afspeelt moet je wel hard genoeg opnemen anders is het onvoldoende on de hele zaal te bereiken.
De bleutooth verbinding is onvoldoende er komt te weinig geluid uit de box.
Dat komt omdat het geluid is begrenst op me telefoon.....
Op 4 jan 2014 hebben we een groot toernooi in de sporthal dat wordt dan de ultime test want er komt een groot publiek met veel team die moeten spelen.
Ik he er goede verwachtingen van
Namens volleybal vereniging "de boemel" uit Tuitjenhorn
 

mrt 8, 2018
5
(5/5
werkt heel goed
Deze speler werkt ideaal.
Goed geluid en werkt lang genoeg op de accu.
Ik haal zelfs een hele dag op de accu.

Veer verhuur is hij ook handig en word de recorder functie ook erg veel gebruikt.
 

mrt 8, 2018
5
(5/5
Geweldig apparaat
Voor mijn dochter gekocht om te zingen en mee te nemen op kamp. heeft uitstekend geluid en was volgens mijn dochter op kamp nog beter dan de set die ze bij de disco hadden.
 
Pagina:1

Nieuwe Review toevoegen
Captcha

Geen vragen van klanten op dit moment.


Je vraag is met succes verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Een vraag stellen
verberg formulier
Captcha

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

4 andere producten in dezelfde categorie: