Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
In prijs verlaagd - € 381,00

DYNACORD CMS1000-3 - mixing desk

De CMS 1000 MK3 is een mengtafel met 6 MIC/Line en 4 MIC/Stereo, 6 AUX, Stereo Line-TV, Dual 24 bit stereo-effecten en USB-audio-interface.

 

Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
CMS1000-3
€ 1.660,00
€ 1.279,00
Inclusief belasting
Aantal


Dynacord CMS 1000 MK3 Product Omschrijving

De Dynacord CMS 1000 MK3 is een mengtafel met 6 MIC/Line en 4 MIC/Stereo, 6 AUX, Stereo Line-TV, Dual 24 bit stereo-effecten en USB-audio-interface en is zeer geschikt voor bandjes en zangers.

 

De XLR microfooningang is voorzien van een zeer hoge kwaliteit, ultra-low noise voorversterker. De 48V fantoomvoeding voor condensator microfoons kan worden geschakeld in groepen van zes. Met de schakelbare Lo cut filter (80 Hz, 18 dB) elimineer je rommelende geluiden. Ook heeft de mixer een voicing filter waarmee je de stem sterk kunt benadrukken in de mix.
 

De MUTE en PFL schakelaars maken het mogelijk om elk ingangskanaal afzonderlijk te dempen en/of te luisteren naar zijn pre-fader signaal.
 


Het kanaal faders zijn stof beschermd en bieden niet alleen een uitstekende demping crosstalk, maar ook een praktijkgerichte geoptimaliseerd regelkarakteristiek.
Alle potentiometers en faders zijn hoogwaardige componenten van ALPS.
Stereo MIC / LINE Inputkanalen
De stereo ingangskanalen zijn voorzien op dezelfde manier, maar geoptimaliseerd natuurlijk naar stereosignalen dragen.
Twee van de vier stereo-ingangen van elk model zijn bovendien uitgerust met cinch (RCA) aansluitingen parallel geschakeld voor CD of MP3-spelers.
De twee andere stereo-ingangen ontvangt naast de vier kanalen van de digitale audio interface USB USB 1-2 en 3-4
Afzonderlijke Gain controles zijn bedoeld voor de Stereo Line en Mic-ingangen om hen in staat om te worden gebruikt in parallel indien gewenst.
Drie-band toonregeling zijn voorzien, en een Balance controle vervangt de PAN-regelaar in de mono-kanaal strips.
MEESTER
In de Master afdeling ook de CMS3 mixers zijn rijkelijk uitgerust.
De 11-band stereo equalizer kan worden doorgestuurd naar de Master kanalen of anders om één of beide van de Monitor Stuurt naar keuze.
De FX1 + 2 Keert terug, evenals de AUX1 + 2 en MON1 + 2 Stuurt op faders net als de Master L / R-signaal, wat zorgt voor een comfortabele en intuïtieve bediening.
De Master B-signaal is beschikbaar voor of na MASTER L / R fader en kan worden mono-opgeteld indien gewenst. De Master-signaal is ook beschikbaar op de REC Send cinch (RCA) output met niveauregeling.
Het niveau meters van de CMS3 bestaan ​​uit twee LED kettingen van 12 LED's per stuk. Het display assortiment omvat 40 dB; wat er wordt getoond is het niveau in dBu op de master uitgangen. Als de PFL schakelaar geactiveerd, de linker LED-keten toont de interne niveau van de master bus in dBu.
De standby-knop dempt alle kanalen bijvoorbeeld tijdens pauzes, met alleen de 2TRACK-to-Master-ingang actief blijven voor het afspelen van muziek interval.
Een 4-polige XLR ingang is voor de aansluiting van een standaard 12V / 5W zwanenhals lamp.
DIGITAL USB 2.0 audio-interface
De USB 2.0-poort dient als een digitale audio-interface tussen de CMS3 en een PC of Mac. Vier kanalen kan in beide richtingen tegelijk worden verzonden. Deze interface kan dus zowel gebruikt worden voor het invoeren van audiosignalen (bijvoorbeeld voor het afspelen of interval muziek) of anders voor live- of studio-opname toepassingen. Het wordt geconfigureerd door de desbetreffende instelling in het menu.
Voor het gebruik van de CMS3 met een pc of Mac, een gratis Cubase LE licentie evenals de vereiste USB-stuurprogramma's zijn gratis-of-charge op de bijgeleverde DVD opgenomen.
PC-MIDI-interface
De CMS3 biedt ook een volledig uitgeruste PC-MIDI-interface.
De MIDI-ingang ondersteunt ook de afstand schakelen van zowel interne effecten eenheden met behulp van een master keyboard of MIDI-voetpedaal.
Professional Effects, OLED-scherm en verwerking Menus
De CMS3 heeft twee ingebouwde stereo multi-effect processors die onafhankelijk van elkaar werken, elk met 100 effecten algoritmen geoptimaliseerd voor live performance, de belangrijkste parameters die kunnen worden bewerkt.
Lineaire 24-bit AD / DA converters en 48-bit dubbele precisie verwerking te waarborgen van de beste studio op basis van state-of-the-art technologie.
De 100-programma locaties van elk apparaat zijn verpakt met hoogwaardige reverbs, zalen en platen die professionele resultaten in live performance te leveren op het podium als in zowel de studio's en home recording omgevingen.
Andere presets omvatten Echo / Reverb en Chorus / Echo combinaties, een verscheidenheid van vertraging, flanger, chorus en een verdubbeling van algoritmen, evenals speciale reverb en delay's. Wanneer een vertraging effect actief is, kan de vertragingstijd worden gesynchroniseerd met de beat van de muziek met behulp van de TAP-toets.
Bewerkt effecten programma's worden opgeslagen in de 20 geheugenplaatsen die door elk apparaat toegewezen namen en later geselecteerd en gebruikt op dezelfde wijze als voorinstellingen.
De grote, hoge contrast OLED display is gemakkelijk te lezen uit een breed scala van kijkhoeken, zelfs in zeer lichte omgeving. De werking van de effecten eenheden en verwerking menu is intuïtief en moest nog eenvoudiger door het gebruik van zachte toetsen en een draaiknop.
Processing Menus
Voor de basisinstellingen, de configuratie, het gebruik van de effecten en de speciale functies, een breed scala aan opties voor het bewerken kan worden gekozen uit de overzichtelijke menu's.
Innovatieve Oplossing voor bescherming en Vervoer
Optioneel verkrijgbaar voor de CMS 1000 en 1600 is een zeer robuuste plastic deksel met een geïntegreerde handvat-een zeer innovatieve oplossing die optimale bescherming voor het apparaat alsmede meer draagcomfort biedt.
Voor het CMS 2200, vanwege de grotere omvang, een flightcase Aanbevolen wordt (als een andere optie is een stofkap: de DC-PM2200-COVER).
Accessoires
Voor rack installatie van het CMS 1000 (of tafel installatie van de modellen 1600 en 2200), de montage-kit RMK 1000-3 beschikbaar is.
Andere accessoires zijn de zwanenhals licht DC-LITLITE-4P en de DC-FS11 ON / OFF voetschakelaar voor de effecten eenheden.

 

Dynacord CMS 1000 MK3 Technische Informatie

  • Stroomverbruik (zonder lamp / met lamp): 45 W / 50 W
  • Afmetingen (B x H x D, zonder deksel), mm: 510,5 x 155 x 498,5 rack-mount: 483,0 x 135,0 x 443,7
  • Gewicht, zonder deksel:9,5 kg (10,5 kg incl. RMK)
CMS1000-3

Datasheet

XLR 3P
Ja
RCA (Tulp)
Ja
Jack 6.35mm (TRS/TS) Hoofdtelefoon
Ja
Jack 6.35mm (TRS/TS) Line
Ja

Specifieke referenties

Nieuw product

jun 24, 2018
5
(5/5
Echt een topper
Echt een top mixer, ik heb net mijn oude moeten vervangen helaas maar ik blijf gewoon lekker bij deze mixer. alles er op en er aan wat ik maar nodig heb.
 
Pagina:1

Nieuwe Review toevoegen
Captcha

Geen vragen van klanten op dit moment.


Je vraag is met succes verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Een vraag stellen
verberg formulier
Captcha

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

4 andere producten in dezelfde categorie: