In prijs verlaagd - € 4,00

Native Instruments Traktor Audio 2 MK2 - USB DJ Geluidskaart

Traktor Audio 2 MK2 USB DJ geluidskaart voor Traktor DJ en Traktor Pro 2 past met gemak in je broekzak en levert hoge kwaliteit geluid.

Op voorraad, word verzonden binnen 1 werkdag
TRAKTOR_AUDIO-2mk2

€ 99,00
€ 95,00
Inclusief belasting
Aantal

Pijl Product Omschrijving

De Traktor Audio 2 MK2 is de ultra-portable DJ geluidskaart voor Traktor DJ en Traktor Pro 2. De 24-bit/48kHz soundcard past met gemak in je broekzak - club-ready audio is nog nooit zo mobiel geweest!

 

De twee high-gain stereo-uitgangen en het compacte formaat bieden alles wat u nodig heeft voor het draaien van tracks van je computer, dus bereid je sets en mixen in het vliegtuig of de trein, en geniet van een maximale flexibiliteit bij het afspelen.

 

Gebruik de AUDIO 2 om de volgende track voor te beluisteren, of split de audio channels van twee Traktor decks voor gebruik met een externe mixer.

 

In geval van gebruik in combinatie met de iPhone of iPad, zorgt de Traktor Audio 2 MK2 voor een hoger volume en kan het iOS apparaat opgeladen worden middels de optionele adapter.

 

De Traktor A2 MK2 wordt geleverd met Traktor LE 2 software, 30-pins iOS kabel en €50,- e-voucher om bijvoorbeeld Traktor Pro 2 aan te schaffen.

 

Pijl Technische Specificaties

In de doos

  • TRAKTOR AUDIO 2 MK2,
  • USB kabel,
  • Geprintehandleiding

 

Systeem vereisten

  • Intel® Core™ Duo, 2 GB RAM, 10.5 (laatste update) of 10.6 (laatste update)
  • Intel® Pentium 4® of Intel® Core™ of AMD Athlon™ 64, 2 GB RAM, Windows® XP (laatste Service Pack, 32 Bit) or Windows Vista® (laatste Service Pack, 32/64 Bit) of Windows® 7(laatste Service Pack, 32/64 Bit)

 

Interface

ASIO® Core Audio DirectSound® WASAPI

TRAKTOR_AUDIO-2mk2
Nieuw product

Geen klantrecensies voor het moment.


Nieuwe Review toevoegen
Captcha

Geen vragen van klanten op dit moment.


Je vraag is met succes verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Een vraag stellen
verberg formulier
Captcha

4 andere producten in dezelfde categorie: