logo

ADAM Audio A7X + Koffie actie!

ADAM Audio A7X + Koffie actie!
Wanneer je bij ons een nieuw paar ADAM A7X studiomonitoren koopt en registreert tussen nu en 30 november 2018 kom je in aanmerking om deel te nemen aan de A7X Koffie Promotie. In samenwerking met Black Insomnia Koffie kun je een jaar lang [12 pakken] van de sterkste koffie ter wereld krijgen [verzending in december]. Het enige wat je moet doen is de luidsprekers registreren op de MyADAM-gebruikers pagina, de verlengde garantie aanvragen en een kort formulier invullen op de bestemmingspagina binnen de duur van deze promotie. Je kunt tot 30 November de verlengde garantie aanvragen via deze link: https://www.adam-audio.com/en/black-insomnia-bundle/

Adam audio A7X actie
De voorloper van de Adam Audio A7X, de A7, is in zeer korte tijd de beroemdste van alle ADAM-monitoren geworden. Hij is niet alleen meer dan drie dozijn keer beoordeeld met uitstekende resultaten, hij heeft ook talloze onderscheidingen ontvangen. De A7 kreeg snel massaal aantrekkingskracht, geprezen in veel van 's werelds grootste internetfora. Nog steeds is de A7 de referentiemonitor in veel kleinere studio's.
Met de A7X presenteert ADAM Audio met trots de evolutie van een legende. Hij heeft alles in zich dat de A7 zo'n uitstekende luidspreker maakte en tilt dit naar een nieuw niveau.
Share This: