Check Laagste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 630+ Klant Reviews 9,5
logo

De Native Instruments Kontrol A-series uit voorraad leverbaar!

De Native Instruments Kontrol  A-series uit voorraad leverbaar!

Vanaf heden zijn de Native Instruments Kontrol A25, A49 en de Kontrol A61 uit voorraad leverbaar. De Kontrol A serie is een betaalbaar instappunt in de Native Instruments wereld. Kom een keer langs in onze showroom en test de Native Intstruments Kontrol A49 uit en ontdek zelf wat alle mogelijkheden zijn die dit keyboard te bieden heeft.

De Native Instruments Kontrol A Series zijn Slimme en gestroomlijnde keyboards voor al uw virtuele instrumenten en bewerkingen. De Kontrol A keyboards beschikken over een informatief OLED-display voor een overzichtelijke navigatie. Tevens hebben de Kontrol A keyboards 8 aanraakgevoelige bedieningsknoppen en ergonomische pitch en mod wielen. De kontrol A keyboards hebben een diepe integratie met MASCHINE-software voor een perfecte connectie tussen het keyboard en software. De Kontrol A series keyboards zijn niet alleen te gebruiken met native instruments software maar kan ook gebruikt / toegewezen worden als een midi controller. De Keyboards zijn o.a. geschikt voor Logic Pro X, Ableton Live en GarageBand.

Ook is het mogelijk om op tags gebaseerd te bladeren door de KOMPLETE KONTROL-software. Het werkt efficenter en je hoort directe voorbeelden van de geluiden. Ook bevat de Kontrol A series een uitgebreide verzameling KOMPLETE-instrumenten en Volledige VSTi en VST FX-ondersteuning De keyboards worden gevoed door een USB 2.0-busvoeding. Hierdoor heeft u maar een kabel nodig om de keyboard aan te sluiten.

Native isntrumentsKontrol A series
Share This: