logo

Nieuw! De Traktor pro 3 professionele 4 decks DJ-Software

Nieuw! De Traktor pro 3 professionele 4 decks DJ-Software

De Traktor Pro dj software is een van de meest gebruikte dj software wereldwijd. De  professionele DJ-Software beschikt over pro-grade audio, met nieuwe time-stretching en verbeterde limiter. Ook beschikt de Traktor Pro 3 DJ software over Haptic Drive, Remix Deck pattern recorder en meer.

Traktor pro 3 is geweldig voor het verbeteren van je beatmatching-vaardigheden, maar je kunt ook genres mengen en BPM's overbruggen door Traktor pro 3 een deel van het werk te laten doen. Als je snel op de Sync-knop drukt worden je tracks beat-gematcht, zodat je voldoende tijd hebt om met je mix te experimenteren.


Modificeer je tracks met meer dan 40 intuïtieve, hoogwaardige effecten. TRAKTOR's beroemde Deck FX kan je tracks verdraaien en bewerken met eindeloze variatie, Terwijl de nieuwe Mixer FX gemakkelijk te gebruiken effecten introduceert in een enkel besturingselement op elk kanaal. Zet ze up, down, aan en uit, voor sonische verkenning die niet van deze wereld is.

De gebruikersinterface van de software is gereviseerd voor extra duidelijkheid door deze af te vlakken en te verscherpen, zodat u alles in een uitdagende omgeving in één oogopslag kunt zien. Met nieuwe masterniveau- en kanaalniveau-meting kunt u nauwkeurig uw mix met volledige visuele feedback verkrijgen.

Wanneer u een product koopt waarbij traktor pro 2 word geleverd ontvangt je nu tijdelijk een gratis upgrade naar traktor pro 3.

Koop de Traktor Kontrol S4 MK3 incl Traktor Pro 3 
Traktor Kontrol S2 mk3 uit voorraad leverbaar

Share This: