logo

De Nieuwe M-Audio M-Track 8x4M USB / Midi geluidkaart is hier!

De Nieuwe M-Audio M-Track 8x4M USB / Midi geluidkaart is hier!
De M-Audio M-Track 8X4M is een 8-in-4-out boordevol USB-audio / MIDI-interface die alle aansluitingen biedt om eenvoudig professionele 24-bit / 192kHz opnames van studiokwaliteit te kunnen maken. Met een elegant pro-grade metalen chassis met een grote centrale volumeknop, is de M-Track 8X4M voorzien van transparante ruisarme Crystal Preamps en onberispelijke A / D converters die de hoogste audioprestaties in hun klasse leveren. De M-Track 8X4M heeft (4) XLR + TRS combo-ingangen, (2) lijningangen en (2) instrumentingangen die een speciaal ontworpen versterkings- en impedantiestap hebben om de meeste nauwkeurige weergave van uw gitaar of bas wanneer deze rechtstreeks op de interface wordt aangesloten, samen met een MIDI-ingang en -uitgang. De M-Track 8X4M heeft een stereo paar TRS studiomonitoruitgangen en (2)TRS toewijsbare uitgangen. Twee muzikanten kunnen er hun eigen afzonderlijke mixen tijdens het opnemen met behulp van de (2) TRS hoofdtelefoonuitgangen met onafhankelijke bron- en niveauregelaars. De M-Track 8X4M kan verbinding maken met de standaard USB A-poort op uw Mac of pc, of de USB C-poort (kabels voor beide zijn inbegrepen). Deze eersteklas Hi-Speed ​​USB-aansluiting en USB / directe besturing zorgen ervoor dat je geen latency-monitoring hebt en maken het opnameproces eenvoudiger dan ooit. De algehele combinatie van professionele audioprestaties, eenvoudig te gebruiken functies en de meegeleverde softwarebundel maakt de M-Track 8X4M tot een verbazingwekkend veelzijdige, high-performance audio-interface die zal overwinnen elke opnamesessie met gemak.

Pro Software Suite
De M-Track 8X4M wordt geleverd met een softwarepakket dat alles bevat om u op weg te helpen professionele opnames te maken rechtstreeks out-the-box. Met 2 krachtige DAW's voor uw productiebehoeften, bevat M-Track 8X4M Pro Tools | Eerste M-Audio-editie, en Ableton Live Lite. Pro Tools | De eerste M-Audio-editie is specifiek afgestemd op M-Audio-hardware en garandeert te inspireren elke artiest, muzikant of singer-songwriter om op elk moment al hun ideeën over de hele wereld te creëren, op te nemen en te delen. Ableton Live Lite is een van de meest populaire prestatie- en productieprogramma's die beschikbaar zijn. Een krachtige tool voor het maken van muziek, Ableton Live Lite stelt muzikanten en producenten in staat om spontaan muzikale ideeën te componeren, op te nemen, te remixen, te improviseren en te bewerken in een vloeiende audio / MIDI-omgeving.

Bovendien bevat de M-Track 8X4M ook een uitgebreide Effect-plug-in en een suite met virtuele instrumenten voor al uw productiebehoeften. Of je nu een gitaarklank, nagalm of vertraging nodig hebt De plug-inscollectie van M-Track 8X4M is klaar om te voldoen, zelfs de strengste eisen met Eleven Lite, 20 effect-plugins en AIR's Creative FX Collection. Met de meegeleverde AIR Virtual Instrument-plug-ins, toegang tot ultra-realistische drums, zwoele synths, strijkers, percussie en pianoklanken om een ​​klank van wereldklasse toe te voegen instrumentatie voor uw productie.

Hoor nu uw prestaties - geen seconde later
Tijdens het opnemen wilt u zich richten op het vastleggen van dat perfecte moment en de beste prestaties halen uit uw artiest en talent. U wilt niet vastlopen door klikken, ploffen of latency. De M-Track 8X4M beschikt niet alleen over een high-speed USB verbinding voor het leveren van de laagste retourlatentie (2,59 ms *) tussen uw machine en uw hardware, maar deze functie is ook aanwezig bewaak mengregeling om rechtstreeks naar de broninvoer te luisteren, zodat u de ultieme probleemloze technologie zonder vertraging kunt gebruiken.

Connect Anything & Everything
De M-Track 8X4M beschikt over 8 ingangen voor het tegelijk opnemen van maximaal 8 kanalen tegelijk om aan al uw studio-opnamen te voldoen nodig heeft. De (4) speciale XLR / TRS Mic / Line combo-ingangen met Crystal Preamps en fantoomvoeding zijn perfect voor het opnemen van een vocalist (of vocalisten), mic'ing up een akoestische gitaar, een gitaar / basversterker of alle kernelementen van een drumstel. De (2) TRS toegewezen
Instrumentingangen gebruiken speciaal ontworpen versterkings- en impedantiestaging om het schoonste signaal van je gitaar, bas of toetsenbord, terwijl de (2) TRS speciale lijningangen een puur ongekleurd signaal leveren voor het aansluiten van een buizenversterker, toetsenbord, synth of mixer. Een speciale MIDI-invoer en uitvoer completeert het arsenaal voor connectiviteit, perfect voor het verenigen van uw perifere studio processors, effecten, boutique-synthesizers en nog veel meer.

Mix, monitor
In het midden van de M-Track 8X4M bevindt zich een grote volumeknop met metalen monitor met ingelegd rubberen diamantstructuurcomfort grip voor het kiezen van het volume van uw studiomonitor, en soepel verwijzen naar uw mix op zowel hoog als laag niveau. De monitor en hoofdtelefoonuitgangen zijn voorzien van een directe mono / stereo-schakelaar en een directe / USB-mixknop. De (2) TR hoofdtelefoonuitgangen hebben
Met onafhankelijke volumeregelaars en bronkeuzeschakelaars kunt u mixen maken die passen bij de behoeften van uw en uw artiest. In aanvulling op de (2) ¼ "monitoruitgangen op het achterpaneel, de M-Track 8X4M heeft een extra (2) TR -uitgang voor het aansluiten van buitenboorduitrusting.

Crystal Preamps, ongerepte A / D-converters en premium componenten
De Crystal Preamps van M-Track 8X4M bieden ingenieurs, producenten en muzikanten een transparante, ruisarme versterkingsfase die garandeert het beste geluid van uw microfoons en registreert uw uitvoering precies zoals u het bedoeld had. De M-Track 8X4M bevat onberispelijke A / D-converters voor de levering van 24-bits digitale audio-resolutie voor een explosief dynamisch bereik dat vangt elke nuance en subtiliteit van je uitvoering. In combinatie met toonaangevende sample rates tot 192 kHz, kan dat zeker dat uw opnames volledig duidelijk zijn en trouw aan de uitvoering. Met lay-out en componentkeuzes die zorgvuldig waren gemaakt door het technische team van M-Audio in Amerika, kunt u er zeker van zijn dat u het beste geluid verkrijgt dat beschikbaar is.

Gesegmenteerde VU-meters voor het kiezen van uw beste signaal
Wanneer u een uitvoering wilt maken, wilt u de best mogelijke niveaus behalen. Met de gesegmenteerde VU-LED's van de M-Track 8X4M (-20db tot en met 0dB), kunt u elke keer de perfecte gain-instelling kiezen, dus u hoeft niet meer te raden hoe ver of veraf u zich bevindt zijn van het optimaliseren van uw signaal.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je er graag meer over. Wil je de M-Track 8X4M bestellen dan kan dat hier.

Share This: