logo

Nieuw! De Native Instruments Maschine Mikro MK3

Nieuw! De Native Instruments Maschine Mikro MK3

Native Instruments heeft de nieuwe Maschine Mikro bekend gemaakt. Namelijk de Maschine Mikro MK3. Deze midi controller is de verbeterde versie van zijn kleine broertje, namelijk de Maschine Mikro MK2.  De Maschine Mikro MK3 is een MIDI controller met drumpads als basis, werkt naadloos met de meegeleverde Maschine software en onmisbaar voor de enthousiaste muziek producer.

De Maschine Mikro MK3 is de perfecte eerste stap voor muziekproducenten om beats en melodieën te maken, snel loops op te bouwen en ideeën bij te houden. De Mikro MK3 is een compact muziekproductie-instrument dat krachtige software integreert met tactiele responsieve hardware. De Midi controller beschikt over vier manieren om geluid in te voeren met behulp van de 16 pads, namelijk pad-modus, Keyboard-modus, Chord-modus en programmeren in een klassieke step-sequencer-achtige drum.

Ook beschikt de Maschine Mikro MK3 over een dual-touch Smart Strip. Hiermee kunt u met uw vingers instrumenten bespelen, geluiden buigen, Perform FX gebruiken en meer. Tevens kunt u met de Mikro MK3 op de encoder drukken om te bladeren, te navigeren, de volumeniveaus en panning aan te passen en de parameters te regelen.


Share This: