logo

De Nieuwe Traktor Kontrol S2 en S4 MK3 komen er aan!

De Nieuwe Traktor Kontrol S2 en S4 MK3 komen er aan!

Ja ja, eindelijk is het zover. De Traktor Kontrol S2 mk3 en de Traktor Kontrol S4 mk3 zijn er. Deze 2 revolutionaire nieuwe dj controllers vervangen hun voorgangers en hebben geweldige nieuwe features en zijn weer van nog betere kwaliteit. Breng je mix naar nieuwe hoogten.

De Traktor Kontrol S4 en S2 MK3 zijn de opvolgers van de veelgeprezen mk2 series, de alles-in-één Traktor DJ-controller die alle TRAKTOR-softwarefuncties binnen handbereik biedt. De S2 en S4 combineren een premium mengpaneel, een ingebouwde audio interface, een intuïtieve interface, TRAKTOR PRO 2-software, Pro-functies en onmiddellijke bruikbaarheid. Ook staan beide controllers bekend om hun draagbaarheid.
Traktor kontrol S2 MKIII

Traktor Kontrol S2 MK3

De Native instruments Traktor Kontrol S2 MK3 is een 2 kanaals dj controller met Nieuwe grote (14 cm / 5,5 '') soepele precieze jog-wielen. De jog wheel kent 2 modusen. Jog-modus: klassieke spin-to-nudge-functie, evenals scratch-mogelijkheid en Beatgrid-modus: gebruik het jog wheel om handmatig de beatgrid aan te passen.

De Kontrol S2 MK3 is voorzien van 16 RGB-pads voor het activeren van hotcues, loops of samples, Nieuwe Mixer FX voor durecte FX en filterregeling op elk kanaal. U kunt kiezen uit acht verschillende FX en drie filter typen om toe te wijzen aan vier hardware FX-slots.


Traktor Kontrol S4 MK3
Traktor Kontrol S4 MK3
De Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK3 is een 4 kanaals dj controller voorzien van nieuwe grote gemotoriseerde jog-wielen met haptische feedback, tevens is het mogelijk om te schakelen tussen jog-modus en een Beatgrid-modus die u vervolgens met de jog wheel kunt bedienen. De Kontrol S4 MK3 beschikt over een RGB LED-ring rond elke jogwheel. De ring visualiseert de rotatie van het dek tijdens het draaien.

De S4 MK3 Heeft ingebouwde kleurendisplays en een nieuwe Mixer FX voor directe effecten en filters met een knop op elk kanaal. U kunt kiezen uit 8 FX en 3 filtertypen. Ook beschikt De S4 MK3 over 16 RGB pafs voor het maken van hotcues, loops of samples.


Hou de site goed in de gaten! zodra de Traktor Kontrol S2 en S4 MKIII leverbaar zijn zullen we ook een Gratis Demo avond organiseren en zullen ze natuurlijk ook weer uit te proberen zijn in de winkel tijdens de openingstijden en kunnen we je er alles over uitleggen en laten zien hoe het werkt.

De Traktor Kontrol S2 mk3 verwachten we met +/- 6 weken binnen te krijgen en de Traktor kontrol S4 MK3 word over +/- 8 weken in de winkel verwacht.
Bestel hem nu en weet zeker dat je de eerste zal zijn die hem heeft!! betalen hoeft nog niet direct maar kan tot 1 week voor de verwachte leverdatum.

Share This: