Check Laagste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 630+ Klant Reviews 9,5
logo

Onze webshop heeft een flinke facelift gekregen

Onze webshop heeft een flinke facelift gekregen

Misschien heb je het al gezien, maar onze webshop heeft een gigantische facelift gekregen en ook ons logo is veranderd. Waarom? Je moet als succesvol bedrijf altijd goed blijven luisteren naar je klanten. Zo wilde wij de webshop meer gebruiks vriendelijker maken, door alle geintregeerde extra functies is het nu nog makkelijker te navigeren door onze webshop. Vooral het bestellen gaat nu nog makkelijker en sneller, gewoon zonder poes pas en alles goed, netjes en overzichtelijk.

Onze service is uiteraard nog steeds van het zelfde nivo al nu met de nieuwe webshop misschien nog hoger. De webshop geeft je volledige controle over je eigen account details maar ook de inzage in je bestel gegevens zijn hier in sterk verbeterd. Je kunt vanaf heden je bestelling op de voet volgen, je hebt zelfs de mogelijkheid om met ons contact te leggen terwijl wij met je bestelling bezig zijn via ons intern berichten systeem. Dus heen en weer e-mailen is niet meer nodig, dit is overigens de service die je van ons kan verwachten.

Omdat vanaf 24 Mei 2018 de nieuwe privacy regels (dit heeft betrekking tot de nieuwe AVG regels) o.a. in Nederland van kracht zijn hebben wij van alle bestaande klanten hun wachtwoord van hun account gereset (dit om netjes te kunnen voldoen aan de nieuwe AVG regels). Ben je al een bestaande klant van ons dan kun je gewoon een nieuw wachtwoord aanmaken, mocht je toch nog vragen hebben dan horen wij die graag.

Graag horen wij ook jouw feedback over onze nieuwe webshop, heb je tips of opmerkingen met betrekking tot onze nieuwe webshop dan zien we die graag tegemoet.

Omdat wij een nieuwe webshop hebben gelanceerd zijn er leuke aanbiedingen beschikbaar zoals onder andere 5% korting op bijna alles in ons assortiment. Gebruik hier voor de code "Mei1805" tijdens het bestellen en 10% op een geselecteerde merken met code "POP1805" (dan zie je gelijk hoeveel de totale korting is die het jouw op kan leveren).

Share This: