Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! De Adam Audio T5V en T7V, kom ze beluisteren - Studio Monitor

Nieuw! De Adam Audio T5V en T7V, kom ze beluisteren - Studio Monitor

Datum: 10-4-2018

Nieuw bij ons en leverbaar zijn de Adam Audio T5V en T7V Studio monitoren

Deze serie is een zeer betaalbare tweerichtings-nearfield-monitor en geoptimaliseerd voor kleine kamers.

Met zijn -woofer strekt de basfrequentierespons van de T5V en de T7V zich uit tot 45 Hz .
De uiterst uniforme spreiding van hoge frequenties van de golfgeleider zorgt voor een ongelooflijk brede sweetspot waardoor u tijdens het werken niet vastlijt op een stijve mixpositie.

Een afgeschuinde kast met een naar achteren gerichte basreflexpoort en een kleine footprint maakt plaatsing overal in uw kamer mogelijk, hoe klein ook, en bevat hij een ingebouwde DSP-gestuurde crossovers en equalizers voor zowel cross-over als multi-way analoge verbindingen.
Uitgerust met een 50 W klasse D-versterker voor de woofer en een 20 W klasse D-versterker voor de U-ART tweeter, produceert de T5V SPL's van maximaal 106 dB per paar.

Uitstekende akoestische eigenschappen, kleine afmetingen en een uitstekende prijs / prestatieverhouding maken deze studio-monitor perfect geschikt voor gebruik in kleine controlekamers in muziek-, video- en uitzendproductie.

Benieuwd naar de Adam Audio T5V? Klik HIER voor het product.

Benieuwd naar de Adam Audio T7V? Klik HIER voor het product.



adam_audio_t5v_en_t7v_serie_dj-verkoop

Share This: