Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Feest echt overal met het alles in één 100% draadloose Numark Mixstream pro Go DJ Systeem!

Feest echt overal met het alles in één 100% draadloose Numark Mixstream pro Go DJ Systeem!

GOEDE VIBES OM TE GAAN

Van slaapkamer tot strand en van livestreamingstudio tot terrasfeest, met de Mixstream Pro Go kunnen DJ's de sfeer overal mee naartoe nemen. Met zijn ingebouwde oplaadbare batterij, ingebouwde luidsprekers, Wi-Fi, USB/SD-kaartsleuven, functies voor professionele DJ-optredens en draadloze smart home-verlichtingsregeling, is de Mixstream Pro Go 's werelds eerste 100% draadloze stand-alone DJ-controller. DJ's zijn niet langer beperkt tot een Club, studio of slaapkamer binnenshuis, nu kunnen ze hun mixvaardigheden vrijwel overal delen. Geen kabels, computers of bestaande muziekbibliotheek nodig!

DIRECT TOEGANG TOT ELK NUMMER

De Mixstream Pro Go kan worden gekoppeld met Amazon Music Unlimited en andere populaire muziekstreamingservices, waardoor DJ's eindeloos toegang hebben tot meer dan 100 miljoen nummers in alle genres. Met deze ongekende muzikale toegang is er niet langer een bestaande muziekbibliotheek nodig om een feest of optreden op te zetten en te rocken. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi en razendsnelle ingebouwde songanalyse kunnen gebruikers op elk moment gemakkelijk elk nummer van elk genre vinden en afspelen!

INGEBOUWDE LUIDSPREKERS VOOR FEESTJES… ALTIJD

De hoogwaardige, ingebouwde luidsprekers van de Mixstream Pro Go maken hem echt stand-alone en klaar voor actie, direct uit de doos. Deze in volume verstelbare, op maat afgestelde drivers produceren een rijk, vol geluid en zijn de perfecte oplossing voor het mixen en genieten van draagbare muziek. Voor actieve DJ's zijn de ingebouwde luidsprekers de ultieme, handige optie voor oefenen, livestreaming, het maken van videocontent en persoonlijke monitoring wanneer ze zijn aangesloten op een groter geluidssysteem.

VAN SMART HOME NAAR FEESTPALEIS

De Mixstream Pro Go maakt draadloos verbinding met Phillips Hue en Nanoleaf smart home-verlichting, waardoor het eenvoudig is om dynamische beelden toe te voegen aan elk feest of elke mixsessie in de achtertuin. Met behulp van de ingebouwde Engine Lighting-bediening is verbinding maken met een Philips Hue-verlichtingshub of Nanoleaf-systeem slechts een paar tikken. Eenmaal aangesloten, zal de slimme huisverlichting voor binnen en buiten onmiddellijk reageren en perfect op het ritme van de muziek dansen voor de ultieme meeslepende feestvibe. Voor professionele lichtshows biedt de Mixstream Pro Go hands-on bediening van DMX-verlichting met behulp van Engine Lighting en SoundSwitch (extra hardware vereist).

ONTWORPEN VOOR PRO-DJ-OPTREDEN ONDERWEG

Behalve dat mixtream pro go de perfecte dj set is voor muziekliefhebbers, zit hij boordevol professionele functies voor de professionele DJ. Dankzij de 2 USB-ingangen en 1 SD-kaartsleuf kunnen DJ's optreden zonder laptop, door nummers en afspeellijsten af te spelen die geëxporteerd zijn uit Serato, rekordbox en iTunes met behulp van de Engine DJ-desktopsoftware. Bovendien kan de Mixstream Pro Go in computermodus worden gebruikt als softwarecontroller voor Serato (in een aankomende release) en Virtual DJ met volledige beeld op het scherm.

De 4 ingebouwde effecten (Echo, Flanger, Delay en Phaser) zijn perfect getimed op het ritme wanneer ze worden geactiveerd met de leuke, interactieve tuimelschakelaars. Grote filterknoppen en 3-bands EQ voegen nog meer opwinding toe door hands-on controle te bieden over de lage, midden- en hoge frequenties om dramatische mixen, melanges en overgangen te creëren.

AANGEDREVEN DOOR ENGINE DJ

De Mixstream Pro Go wordt aangedreven door Engine DJ, hetzelfde toonaangevende stand-alone DJ-besturingssysteem dat laptoploze optredens op de grootste podia en DJ-booths over de hele wereld mogelijk maakt. Doordat er continu nieuwe functies worden toegevoegd en eenvoudige 'draadloze'-updates via Wi-Fi, hebben DJ's direct toegang tot een steeds groter wordende reeks geavanceerde, professionele prestatiefuncties, zoals de allereerste ingebouwde Sampler, toegang tot de externe bibliotheek en Touch FX!

Functies

• Oplaadbare batterij om onderweg te mixen
• Ingebouwde wifi voor toegang tot streamingdiensten: Amazon Music Unlimited, TIDAL, Beatport, Beatsource, SoundCloud Go+ en Dropbox
• Engine DJ embedded besturingssysteem voor optredens zonder laptop en geavanceerde functies zoals embedded Sampler, toegang tot bibliotheek op afstand, ingebouwde songanalyse, Touch FX en meer!
• Ingebouwde luidsprekers met volumeregeling voor thuisgebruik, oefenen en monitoren
• Ingebouwde verlichtingsregeling van Engine Lighting voor Philips Hue-, Nanoleaf- en DMX-verlichting
• Computermodus voor gebruik als softwarecontroller voor Serato DJ (in een aankomende release) en Virtual DJ
• 7-inch high-definition touchscreen met meerdere gebaren
• 6” capacitive-touch scratchwielen met Smart Scratch-functie voor on-beat scratchen
• 4 dubbellaagse performance-pads op elk deck
• 4 prestatiemodus-pads op elk deck (Cue, Saved Loop, Auto Loop, Roll)
• FX-sectie met 4 effecten en 2 tuimelschakelaars
• Grote filterknop op elk deck
• Pitch Bend-knoppen en speciale Pitch-schuifregelaar
• Selecteerbare toonhoogtebereiken van 4%, 8%, 10%, 20%, 50% en 100%
• Speciale Sync-, Cue/Stop- en Play/Pause-knoppen
• 3-bands EQ op elk deck
• 2 USB-ingangen
• 1 SD-kaartingang
• RCA Hoofduitgangen
• ¼” microfooningang
• ¼” en 1/8” koptelefoonuitgangen

Pijl dj-verkoop Lees meer op de product pagina.

Numark Mixstream Pro Go - Oplaadbare Standalone Streaming DJ controller met ingebouwde speakers boven aanzicht

Numark Mixstream Pro Go - Oplaadbare Standalone Streaming DJ controller met ingebouwde speakers

De Mixstream Pro Go is een oplaadbare standalone dj-controller met o.a. streaming diensten zoals amazon-muziek. Werkt via de Wifi, USB, SD of computer.

Pijl dj-verkoop Gerelateerde producten

Numark Mixstream Pro+ boven aanzicht

Numark Mixstream Pro+ - Standalone USB en Streaming DJ controller met ingebouwde speakers

De Mixstream Pro+ is een standalone dj-controller met o.a. streaming diensten zoals amazon-muziek. Werkt via de Wifi, USB, SD of computer.
€ 799,00 € 749,00

Magma - CTRL Case XL Plus

De CTRL CASE XL PLUS is een superlichtgewicht en compacte koffer.
€ 108,78 € 89,90

Decksaver DS-PC-MIXSTREAMPRO - Numark Mixstream Pro Cover

Ontworpen voor de digitale DJ thuis of onderweg, onze super duurzame polycarbonaat schaal biedt een hoog niveau van bescherming en glijdt rechtstreeks in de tassen en koffers van apparatuur.

€ 55,00 € 49,00

Magma Carry Lite DJ-Case XL Plus - DJ controller case

De nieuwe Carry Lite DJ-Case XL Plus is een zeer lichtgewicht en compacte draagoplossing voor je DJ-apparatuur.

€ 109,90 € 106,90
Share This: