Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw de Reloop Mixon 8 PRO 4-kanaals hybride DJ-controller voor Serato DJ Pro

Nieuw de Reloop Mixon 8 PRO 4-kanaals hybride DJ-controller voor Serato DJ Pro

De Reloop Mixon 8 Pro
De Reloop Mixon 8 Pro geeft veel vrijheid om te creëren en heeft De tools om te innoveren. Met Een krachtige hybride DJ-controller in een klasse apart - De Reloop Mixon 8 Pro biedt moeiteloos een complete, uitgebalanceerde set functies voor veeleisende professionals. Flexibele aansluitmogelijkheden en compatibiliteit met twee toonaangevende softwareoplossingen.

Verbeterde jogwielen met realtime weergave
Met gestroomlijnde, aanraakgevoelige metalen platen en opvallende velgen, stelt het verbeterde jogwheel-ontwerp van de Mixon 8 Pro je in staat om je muziek nauwkeurig te bedienen. En dankzij de nieuwe, levendige on-jog-displays worden DJ's goed op de hoogte gehouden met realtime trackinformatie, waaronder virtuele naaldverlichting, een afspeelkoppositie-indicator en resterende of verstreken tracktijd.

Vier FX Paddles voor directe effecten
Als primeur in de branche beschikt de Mixon 8 Pro over 4 stevige ingebouwde FX Paddles, die onmiddellijke tactiele controle over al uw effecten bieden. Elk kanaal heeft ook een 3-bands EQ en speciale geluidskleurenfilters om je muziek nog meer vorm te geven (LPF/HPF).

Zelfstandige mixer binnenin
De krachtige ingebouwde stand-alone mixer met onafhankelijke niveaumeters voor in- en uitgangen geeft je flexibele verbindingen met draaitafels of mediaspelers, zodat je digitale en analoge bronnen tegelijkertijd kunt mixen (2x Phono/4x Line). Voor nog meer gemak kun je ook de dubbele microfooningangen (XLR/Jack) met speciale talk-over-functies naar de mixerkanalen leiden om je live zang perfect te EQen met ingebouwde bedieningselementen.

2x audio-interfaces met USB-C
De dubbele USB-audio-interface van de Mixon 8 Pro biedt een eenvoudige aansluiting voor 2 laptops of een iPad (1x USB-B, 1x USB-C/USB-B-schakelaar) en maakt een absoluut naadloze overdracht tussen DJ's mogelijk. Als een andere primeur in de branche biedt de Mixon 8 Pro USB-C-apparaatondersteuning voor de nieuwe generatie Apple iPads en MacBooks (incl. ondersteuning voor stroomvoorziening) met 24-bits kenmerken voor superieure geluidskwaliteit met lage latentie.

Sectie XXL-prestatiemodus
Het ruime prestatiegebied van de Mixon 8 Pro geeft je comfortabel toegang tot 8 kleurgecodeerde prestatiemodi, waaronder verschillende exclusieve software - met alle tools die je nodig hebt om je mixen te maximaliseren (Hot Cue, Loop Roll, Saved Loop, Sampler, Pitch Play² , Opgeslagen Flip³, Slicer, Scratch Bank, Looper-modus, Neural Mix™-modus, Touch FX)⁴. De 16 grote drumpads (30x30 mm) zijn voorzien van levendige meerkleurige LED's met achtergrondverlichting die zich aanpassen aan de door u gekozen uitvoeringsmodus, en hun snelheidsgevoelige technologie zorgt voor expressieniveaus afhankelijk van hoe hard ze worden geraakt.

Serato DJ Pro en djay Pro AI-compatibiliteit
De Reloop Mixon 8 Pro is vanaf de grond af ontwikkeld om de meest soepele connectiviteit en software-integratie te bieden, direct uit de doos. Met zijn Plug 'n' Play-technologie wordt uw keuze voor Serato DJ Pro of Algoriddim djay Pro AI onmiddellijk ontgrendeld voor onmiddellijk DJ-en met maximaal 4 decks tegelijk. Deze ondersteuning voor meerdere platforms geeft je de flexibiliteit om naadloos te mixen met verschillende software, apparaten en platforms op pc, MacOS, iPadOS of iOS. Inbegrepen in de toonaangevende software zijn exclusieve prestatiemodi, zoals Scratch Bank-ondersteuning voor Serato om direct toegang te krijgen tot scratch-tools, en Neural Mix™ AI-technologie voor djay Pro AI om zang, drums en instrumenten in realtime te isoleren.

Neural Mix™
Ook bevat de Reloop Mixon 8 Pro uitgebreide Neural Mix™-bedieningselementen voor zowel pad als EQ-modus. Door een eenvoudige schakelaar op de controller te gebruiken, kunnen gebruikers de EQ-knoppen of de FX-eenheid onmiddellijk veranderen in speciale Neural Mix™-regelaars, waardoor drums, instrumenten en zang in realtime kunnen worden geïsoleerd, waardoor de AI-aangedreven technologie van Algoriddim volledig wordt benut.

Ondersteuning voor DVS en muziekstreaming
Als opvolger van de populaire Mixon 4 is de nieuwe Mixon 8 Pro opnieuw ontworpen om ook DVS (Digital Vinyl System) te ondersteunen, draaitafels te integreren en volledige hands-on controle over je muziek via digitaal vinyl⁵ mogelijk te maken. Dankzij de integratie van populaire streamingdiensten zoals Tidal¹, Soundcloud¹, Beatport Link¹ of Beatsource Link¹, bieden beide softwareoplossingen directe toegang tot het streamen en mixen met meer dan 30 miljoen nummers in realtime.

Tidal, Soundcloud, Beatsource, Beatport

Professionele hardware-indeling en bedieningselementen
De intuïtieve clubklare lay-out met ultraglijdende faders met hoge resolutie (100 mm) maakt nauwkeurige tempoaanpassingen mogelijk voor soepele melanges. Naast een volledig geoptimaliseerde crossfader voor snelle, scherpe sneden, heeft de nieuwe geavanceerde Loop-sectie een shift-laag en LED-balk om de huidige loop-lengte weer te geven, die gemakkelijk kan worden gehalveerd of verdubbeld via de speciale bedieningsknoppen. Met de Slip-modus geactiveerd, kan het spelen van de track worden gemanipuleerd met loops of krassen zonder de stroom van de muziek te onderbreken, waardoor eindeloze live remix-mogelijkheden worden geboden. Om op de hoogte te blijven van de mix, is elk deck bovendien uitgerust met Time Mode-knoppen om gemakkelijk te wisselen tussen de verstreken en de resterende tracktijd.


Reloop Mixon 8 Pro - 4-kanaals hybride DJ-controller voor Serato DJ Pro

De Mixon 8 Pro is Reloop's vlaggenschip DJ-controller voor Serato DJ Pro-gebruikers en Algoriddim djay Pro AI-gebruikers. Dit is een volledig uitgeruste 2-kanaals, 4-decks controller

Share This: