Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw, de NS4FX 4 kanalen DJ Controller van Numark

Nieuw, de NS4FX 4 kanalen DJ Controller van Numark

De Numark NS4FX4 - Kanaal DJ-controller opent een wereld van creatieve mixmogelijkheden voor professionele DJ's

Met volledige audiobesturing over vier kanalen, toggle fx sectie en professionele ingangen en uitgangen, ontketent de NS4FX het volledige creatieve mengpotentieel van evenement, club en livestreaming DJ's


FT Lauderdale, FL USA (30 maart 2022) - Numark (Numark.com) een grote innovator van DJ Gear, kondigt een veelzijdige 4-kanaals DJ-controller aan die is geladen met prestatie-functies en professionele connectiviteit en geluidskwaliteit

Artistiek mengen

Voor DJ's definiëren creativiteit en persoonlijke uitdrukking, hoe ver hun carrière zal gaan, en met de uitgestrekte kenmerken van de NS4FX is de lucht de limiet! Met volledige audiobesturing meer dan 4 onafhankelijke kanalen, kan DJ's tracks, monsters, lussen en meer van maximaal 4 DJ-softwaredeken tegelijk mengen. De vier kanalen van de NSFX hebben elk volumefaders van premium-kwaliteitsvolume, 3-bands EQ met volledige kills en grote high-pass / low pass filterfilterknoppen. Crossfader-toewijzingsschakelaars op het voorpaneel staan toestaan dat elk kanaal aan de zijkant A of zij B van de Crossfader wordt toegewezen of de Crossfader helemaal omzeilt. Deze ultieme flexibiliteit is perfect voor het maken van artistieke mixen op een livestream, en creëert spannende opbouw in de club of voorbereiding van meerdere nummers vooraf op evenementen.

De hoogwaardige, aanraakgevoelige jog-wielen zijn vakkundig gekalibreerd voor precisiemixen en krassen. Het centrum van de wielen heeft een levendig LED-display dat trackpositie, BPM, Pitch Range en tijd weergeeft. Met de knop "Laag" op elk terras staat elke kant toe aan elke kant snel tussen meerdere decks, waardoor het gemakkelijk is om tot 4 nummers te mixen en te mengen. Een speciale lussectie met vermenigvuldigers op elk dek verleent snel toegang en controle over naadloze lussen om een mix- of ambachtelijke aangepaste transities uit te breiden. Om nog meer smaak en creativiteit toe te voegen, bevat de interactieve FX-sectie 6 Snelle lanceringssoftware-effecten die worden geactiveerd door het gebruik van de stevige en leuke paddle-schakelaars. De FX-sectie beschikt ook over volledige hardware-controle over de natte / droge mix en de divisie verslaan om DJS ambachtelijke artistieke en expressieve uitvoeringen te helpen.

Professioneel geluid

De NS4FX heeft een indrukwekkende reeks connectiviteitsopties, waardoor het de perfecte oplossing is voor DJ's van mobiele en evenementen, evenals Club Jocks en Livestreaming Mix Masters. De uitgebalanceerde XLR-hoofduitgangen leveren 24-bit audio van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat gasten altijd worden behandeld tot een ongelooflijke, meeslepende dansvloerervaring. De extra RCA-stand-uitgang met toegewijde besturing is perfect voor het verzenden van audio naar een Personal Monitor-luidspreker of naar een extra zone of een oppervlakte van grotere geluidssystemen.

Voor evenementen of optredens die een beroep doen op meer dan één microfoon voor MC'ing of formele gebeurtenissen, heeft de NS4FX 2 onafhankelijke 1/4 "microfooningangen met speciale volume- en toonbedieningen. De MIC 1-ingang kan eenvoudig worden overschakelen naar een hulpoptie om audio toe te staan vanaf een smartphone of extern media-inrichting die via de RCA-ingangen op de achterkant van de controller kan worden afgespeeld. Live-streamers zullen begrijpen dat de
Microfoonaudio wordt gecombineerd met de hoofdmuziekmix bij het uitvoeren van boven USB, waardoor het eenvoudig online is om een smartphone of computer te streamen zonder de behoefte aan een extra geluidskaart of audio-inrichting.

Serato DJ Pro klaar

De NS4FX-schepen met Serato DJ Lite-software, waardoor DJ's kunnen beginnen met mengen met maximaal 4 kanalen. Aangezien de NS4FX volledig in kaart is gebracht en klaar is voor Serato DJ PRO, kunnen DJ's upgraden naar een full-featured multi-channel mengervaring wanneer ze maar willen! De NS4FX is ook compatibel met andere toonaangevende DJ-softwareprogramma's zoals Virtual DJ en Algorridim Djay Pro AI.

Functies

• 4-kanaals DJ-controller met speciale volumefaders
• Grote filterknop op elk kanaal
• 6-inch capacitive-touch jogwheels met meerkleurig display
• Layer-knoppen op elk hardwaredeck om tot 4 softwaredecks te bedienen
• FX-sectie met 6 selectieknoppen, parameterregelaars en 2 tuimelschakelaars
• Toegewijde lussecties met multiplierbediening
• Crossfader-toewijzingsschakelaars op elk kanaal
• 8 performance-pads op elk deck met pad-modusselectieknoppen
• Lange pitchfaders met pitchbend-knoppen
• Toegewijde Sync-, Cue/Stop- en Play/Pause-knoppen
• 3-bands EQ op elk deck met volledige kill
• Opgetelde microfoon en hoofduitgang audio via USB voor livestreaming
• Hoogwaardige 24-bits audio
• Gebalanceerde XLR-hoofduitgang
• RCA Booth-uitgang
• 1/4" microfooningang aan de voorkant met volume- en toonregeling
• Extra achterste 1/4" microfooningang met bedieningselementen (omschakelbaar naar Aux met RCA-ingangen)
• 1/4” en 1/8” hoofdtelefoonuitgangen
• Serato DJ Pro-upgrade gereed

"De Numark NS4FX is de perfecte combinatie van creatieve mixtools en audio van hoge kwaliteit", zegt Chris Roman, Numark Director of Product Development. “Volledige controle over 4-decks mixen en pro-grade verbindingen zijn nog nooit aangeboden tegen zo'n concurrerende prijs. We zijn enorm enthousiast en trots om deze nieuwe toevoeging aan de ongelooflijke erfenis van de NS-serie te kunnen bieden aan dj's die het allerbeste eisen als het gaat om hun vak!”


Kijk voor meer informatie op de product pagina:

Numark NS4FX - professionele 4-deck dj controllerNumark NS4FX - professionele 4-deck dj controller

Model: NS4FXXEU


Pijl dj-verkoop Video

Share This: