Check Beste Prijs | Check 18+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

JBL PRX ONE - Ongeëvenaarde kracht en prestaties All-In-One

JBL PRX ONE - Ongeëvenaarde kracht en prestaties All-In-One

AKOESTISCHE INNOVATIES LEVEREN ONGEVENAARDE SONISCHE PRESTATIES

Met PRX ONE is elke zitplaats de beste zitplaats in huis: Twaalf speciaal ontworpen tweeters werken in combinatie met JBL A.I.M. (Array Inumbration Mechanics) geometrisch geoptimaliseerde array-shading-technologie voor gecontroleerde, consistente front-to-back dekking en gelijkmatige respons. Op maat ontworpen hoogfrequente transducers zijn voorzien van met koper bedekte poolstukken om de inductantie te verminderen voor een soepelere, nauwkeurigere hoogfrequente respons; HF-transducers vertonen minder vermogenscompressie en bieden meer natuurlijke prestaties zonder de noodzaak van zware DSP. Hoogfrequente prestaties zijn geoptimaliseerd tot 500 Hz, waardoor de woofer een natuurlijker, nauwkeuriger basgeluid kan leveren. De akoestisch geoptimaliseerde woofer van de PRX ONE levert superieure prestaties zonder DSP, waardoor "huffiness" wordt verminderd.

 

ONGELOOFLIJKE KRACHT OP ELK VOLUME

Ga je gang, zet hem vol vertrouwen vol uit, dankzij de ultra-efficiënte versterking die ervoor zorgt dat je luid en duidelijk wordt gehoord op elk volumeniveau.

De 2000 watt klasse D-versterker van de PRX ONE met vermogensfactorcorrectie levert schoon, stabiel vermogen via verschillende spanningen, wat zorgt voor een lange levensduur van componenten en een betrouwbare werking overal. Hoogwaardige smoorspoelen met hoge lineariteit verbeteren de efficiëntie en minimaliseren de totale harmonische vervorming. En omdat de versterker volledig overbrugd is, benut je echt het volledige vermogenspotentieel, met voldoende hoofdruimte om te verwerken

 

De JBL PRX ONE alles-in-één aangedreven PA

beschikt over een akoestisch geoptimaliseerde kolomarray met een 7-kanaals digitale mixer, een volledige suite van professionele DSP, toonaangevende audio-connectiviteit, Bluetooth-functionaliteit en JBL Pro Connect universele app-bediening. Geniet van ongeëvenaarde kracht en prestaties in een gestroomlijnd, compact pakket: PRX ONE levert een verbluffende 130 dB brede dekking over de volledige bandbreedte met consistente front-to-back throw, dankzij de op maat gemaakte 12-tweeter kolomarray met JBL AIM akoestische technologie, 12 inch basreflex woofer en ingebouwde 2000 watt (piek)versterker. Kies snel een geweldig geluid, met minder apparatuur, met behulp van PRX ONE's volledige reeks professionele Lexicon- en dbx-effecten, waaronder reverb, delay, compressie en dbx DriveRack Inside met AFS Pro Automatic Feedback Suppression. Sluit microfoons, instrumenten, mobiele apparaten en draadloze rigs aan met behulp van de veelzijdige I/O's van de PRX ONE (met speciale fantoomvoeding en Hi-Z-ingangen en professionele Neutrik-connectoren) en geavanceerde Bluetooth 5.0-functies. Werk sneller en gemakkelijker met een intuïtieve, door Soundcraft ontworpen dual-mode digitale mixer die kan worden ingesteld op algemene mixfuncties of kanaalstripbediening, allemaal te bedienen via app of een ingebouwd kleuren-LCD. PRX ONE is ideaal voor DJ's, muzikanten, uitgaansgelegenheden, zakelijke presentatoren, verhuurbedrijven en gebedshuizen. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die het beste in zijn klasse, akoestische prestaties, creatieve controle en connectiviteit verlangt in een stijlvolle, volledig uitgeruste kolom-PA die ideaal is voor zowel geïnstalleerde als draagbare toepassingen. any scenario. Four console-quality microphone preamps maintain full bandwidth, even at maximum gain. It all adds up to clean, clear, studio-quality sound, no matter how loud you go.ALLES WAT U NODIG HEBT OM UW HANDTEKENING GELUID IN TE KIEZEN

Wie wil er omslachtige outboard-effecten meesjouwen naar optredens?

Vorm uw geluid in de PRX ONE met een volledige reeks iconische dbx- en Lexicon-audio-effecten, waaronder reverb, delay, chorus, echo, compressie, limiting en gating. Presentatoren, docenten en fitnessinstructeurs worden altijd luid en duidelijk gehoord wanneer ze vertrouwen op de ingebouwde ducking-functie van de PRX ONE, die achtergrondmuziek verlaagt wanneer spraak wordt gedetecteerd. Met voorinstellingen kunt u de startinstellingen opslaan en oproepen.

 

SONIC SUCCES IN MINDER STAPPEN

PRX ONE's Soundcraft-ontworpen dual-mode mixer is geoptimaliseerd voor snelle navigatie: Channel Strip Mode biedt hardware controle van gain, EQ en effect sends voor elk kanaal, terwijl Mix Mode gain control biedt over de 7-kanaals mixer. Ga je voor effecten op het volgende niveau? Met een Triple Tier DSP-interfacebesturing kunnen gebruikers ervaringen kiezen die passen bij hun kennisniveau, van beginner tot gevorderd. Het full-color LCD-scherm van de PRX ONE biedt volledige toegang tot DSP, EQ en dynamiek, en een Setup Saver slaat snapshots op om ze gemakkelijk terug te kunnen roepen. Simple Success dynamische LED-meting geeft gebruikers een snelle, gemakkelijke manier om niveaus en kanaalfuncties zoals mute en clipping te verifiëren.

 

UW WERKPAARD ALTIJD, OVERAL SYSTEEM

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om overal op uw best te klinken, dankzij de robuuste DSP en aangepaste presets van de PRX ONE. Als u eenmaal aan de slag bent, kunt u erop rekenen dat dbx Automatic Feedback Suppression die krijsen onderdrukt voordat ze beginnen. PRX ONE kan worden gebruikt in zowel draagbare toepassingen als vaste installaties; installateurs, presentatoren en gebedshuizen zullen de mogelijkheid waarderen om de PRX ONE-array afzonderlijk van de subwoofer los te koppelen en te monteren, met behulp van een optioneel montageaccessoire.

 

TOONAANGEVENDE CONNECTIVITEIT PRX ONE

biedt twee onafhankelijke kanalen met echte +48V fantoomvoeding, plus vier XLR Combo-aansluitingen, één 1/8-inch inch, twee speciale Hi-Z-ingangen en Bluetooth 5.0-functies, waaronder audiostreaming naar één apparaat en bediening van maximaal 10 apparaten. Twee ingebouwde USB-poorten kunnen worden gebruikt om externe apparaten op te laden of draadloze AKG-systemen van stroom te voorzien.

 

RUIMTE OM UIT TE BREIDEN

PRX ONE gaat de afstand: XLR mannelijke Thru-uitgang biedt echte analoge uitbreiding met de mogelijkheid om meerdere luidsprekers in de tijd uit te lijnen, met tot 100 ms vertraging per luidspreker.

Pijl dj-verkoopNu te pre orderen in onze webshop!

Helaas hadden we ze vandaag binnen verwacht inclusief een demo model voor in onze showroom maar de levering is een maand vertraagd! nu dus begin september verwacht!

JBL PRX ONE - Alles in één PA speaker met MIXER en DSP

Het JBL PRX One mobiele actieve luidsprekersysteem verandert de spelregels voor portable Line Array PA's!

 

Share This: