Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Spectaculaire Beamz licht effecten

Spectaculaire Beamz licht effecten
De Beamz LCB14 is een hybride LED balk uitgerust met 14x 3W warm witte LED's en 56x SMD RGB LED's voor een spectaculair achtergrondlichteffect. De LED's kunnen worden geprogrammeerd in enkele pixels voor verbluffende chase effecten. Tijdens het gebruik van de fixture in de stand alone modus zijn er voorgeprogrammeerde shows die u automatisch kunt uitvoeren of geluid kunt activeren. Het is ook mogelijk om uw eigen kleurenmengsel te maken in de RGB modus (voor achtergrondverlichting). Met de extra uitgang van de voedingsconnector kunt u eenvoudig de kracht van meerdere units aan elkaar koppelen in een enkele socket.

De Beamz LCB14 kan door zijn veelzijdigheid uitstekend gebruikt worden als bijvoorbeeld een Blinder, Sunstrips of maak een Pixel wall! daarnaast creëer je prachtige achtergrond effecten met de smd leds en kan hij prachtige kleuren vertonen.

De LCB388 is een hybride LED-paneel uitgerust met 36x 3W Warm Witte LEDs en 216x SMD RGB LEDs die zorgen voor een spectaculaire achtergrondverlichting. De LED's kunnen per pixel geprogrammeerd worden voor verbluffende Chase-effecten. In de standalone modus zijn er verschillende mogelijkheden; voorgeprogrammeerde programma's (automatisch of geluid gestuurd) of creëer een eigen kleur voor de achtergrondverlichting in de RGB modus. De LCB388 units zijn snel en eenvoudig met elkaar te koppelen door de powerconnector in- en uitgang. De units zijn tevens voorzien van een rigging-systeem, voor het  snel en eenvoudig opbouwen van een LED wall.

Pijl dj-verkoop Video


Share This: