Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! ENGINE® DJ breidt connectiviteit uit met de cloud en hun community

Nieuw! ENGINE® DJ breidt connectiviteit uit met de cloud en hun community

Met de nieuwste openbare bètaversie van Engine DJ hebben dj's toegang tot muziek die is opgeslagen in hun persoonlijke cloud overal ter wereld rechtstreeks vanaf de hardware via ingebouwde Wi-Fi of Ethernet.

Oproep aan alle dj's!

Engine DJ, een toonaangevende ontwikkelaar van platformonafhankelijke DJ-softwareoplossingen, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Engine OS v1.6 openbare bèta.
Met de nieuwste versie hebben dj's rechtstreeks vanaf elk Engine OS-apparaat toegang tot Dropbox- en BeatSource LINK-services.
Engine OS v1.6 voegt ook twee veelgevraagde functies toe: flexibele beatgrids voor alle apparaten en trackvoorbeeld voor de Prime 4.
Begeleidende Engine OS is een Engine PRIME-desktopupdate die Dropbox-integratie en flexibele beatgrids toevoegt, evenals Serato DJ Pro en rekordbox 5 beat grid-import.

Engine OS en Engine PRIME v1.6 openbare bèta's zijn vandaag gratis beschikbaar op het officiële Denon DJ-forum.
Gebruikers worden aangemoedigd om de bèta's uit te proberen en feedback te geven.
Denon DJ is verheugd om samen te werken met hun gebruikers om ervoor te zorgen dat de nieuwste functies en integratieworkflows voldoen aan de behoeften van hun diverse en gepassioneerde gebruikers.

Hoogtepunten van openbare bèta v1.6 zijn als volgt:

Dropbox Personal Cloud-integratie ** (Engine PRIME, Engine OS)

Als aanvulling op zijn toonaangevende stand-alone streaming-mogelijkheden, neemt Engine OS de volgende logische stap: persoonlijke cloudopslag
met Dropbox.
Met Dropbox-integratie kunnen dj's nu hun persoonlijke muziek in de cloud opslaan via Engine PRIME en vervolgens op afstand toegang krijgen op elk Engine OS-apparaat, waar ook ter wereld.
Net als bij streamingdiensten worden nummers die vanuit de cloud zijn geladen in hun geheel gedownload voordat het afspelen wordt toegestaan om ervoor te zorgen dat het afspelen nooit wordt onderbroken, zelfs niet als u een internetverbinding heeft.
Ga voor meer informatie over Dropbox en hun opslagplannen naar: https://www.dropbox.com

Beatsource LINK Streaming Service ** (Engine OS)

Open muziekstreaming voor dj's is beschikbaar met Beatsource LINK. Beatsource LINK werkt samen met de beste platenlabels over de hele wereld en biedt een verscheidenheid aan open muziek en afspeellijsten die speciaal voor dj's zijn samengesteld.
DJ's kunnen vanaf elk Engine OS-apparaat bladeren, zoeken en de uitgebreide collectie van Beatsource LINK afspelen zonder dat ze een computer nodig hebben.
Beatsource LINK-aanbiedingen
zowel geoptimaliseerde (128 kb / s AAC) als geavanceerde (256 kb / s AAC) afspeelopties.
Zoals bij alle streamingdiensten, worden uitvoeringsgegevens zoals BPM, Key, Hot Cues en Loops opgeslagen op de brondrive van de DJ en onmiddellijk opgeroepen de volgende keer dat de track wordt geladen.
Voor meer info over Beatsouce LINK bezoek: https://www.beatsource.com/link

Flexible Beat Grids ** (Engine PRIME, Engine OS)

Engine PRIME v1.6 heeft nu de mogelijkheid om handmatig beatpatronen toe te voegen aan nummers met variërend tempo of met meerdere BPM's.
Gebruikers kunnen nu verschillende tempo-ankers in een track plaatsen om de BPM van de track te wijzigen of handmatig een fluctuerend tempo te corrigeren.
Dit is handig voor het uitlijnen van het beatpatroon voor oude vinyl-rips of voor het toewijzen van meerdere temposecties voor tracks met opzettelijke tempowijzigingen zoals overgangen omhoog / omlaag of tracks met meerdere genres.
Engine OS-apparaten met v1.6 detecteren automatisch tracks met flexibele beatgrids en passen BPM-wijzigingen toe op alle decks die gesynchroniseerd zijn.

Trackpreview** (PRIME 4)

De mogelijkheid om een track rechtstreeks uit de bibliotheek te bekijken, is nu beschikbaar voor Prime 4.
DJ's kunnen nu op de albumillustraties van de tracklijst tikken om snel een voorbeeld te bekijken zonder de track eerst te hoeven laden.
Bovendien kunnen gebruikers op de tracktitel tikken om verschillende delen van het nummer te beluisteren.
Dit bespaart enorm veel tijd bij het zoeken naar het volgende nummer, vooral op de meest kritieke momenten van de mix.
Track Preview heeft ook beschermingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat een voorbeeld van een track alleen in de cue-mix wordt afgespeeld en niet voor het publiek.

Pijl dj-verkoop Video


Pijl dj-verkoop Engine Producten

Ga naar https://www.denondj.com/downloads om de nieuwste firmware te downloaden.

** Disclaimer: houd er rekening mee dat dit een bètaversie is die nog aan de laatste tests en ontwikkeling ondergaat voor de officiële release.
Functies en functionaliteit in deze release kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Zoals bij elke bèta, moet u vooraf een back-up van uw verzameling maken alleen in gecontroleerde omgevingen te testen en te gebruiken.
Alle feedback moet worden gerapporteerd op het officiële Denon DJ-forum en niet op sociale mediakanalen.

Share This: