Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! De Reloop Tone Arm & Cartridge Contact Cleaning Set en Cartridge King

Nieuw! De Reloop Tone Arm & Cartridge Contact Cleaning Set en Cartridge King

We zijn verheugd om twee nieuwe officiële platenspeleraccessoires te introduceren.

De Reloop Tone Arm & Cartridge Contact Cleaning Set is een handige set voor het professioneel reinigen van toonarm en headshell contacten. Het 2-componentensysteem voor droge en natte reiniging helpt bij het effectief elimineren van geluids- en contactproblemen veroorzaakt door stof- en vetafzettingen op moeilijk bereikbare contactoppervlakken. Het officiële onderhoudsaccessoire voor Reloop draaitafels wordt geleverd in een set met een praktische kunststof koffer en transportbuizen voor het opbergen van de schoonmaakaccessoires.

De Cartridge King is een professionele opbergkoffer voor cartridges, die dient om vier cartridges, reservenaalden en accessoires veilig te vervoeren. Dankzij de roterende schuimstof inleg vinden gangbare Concorde- en headshell-systemen een veilige plek in de koffer. Een extra mesh vak met afsluitbare ritssluiting biedt ruimte voor USB sticks en andere accessoires. Met zijn praktische draagbeugel van textiel, een ABS-chassis met krasbestendige afwerking en beschermende binnenbekleding van schuimrubberen inzetstukken met hoge dichtheid, is de Cartridge King een must-have voor DJ's.

Reloop Tone Arm & Cartridge Contact schoonmaak Set

Professionele reiniging van toonarm- en cartridgecontacten

Reloop Cartridge King - Professionele opbergkoffer voor cartridges

Professionele stevige tas om je accessoires mee op te bergen

Share This: