Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

De RØDE NT1-A & NT-USB zijn weer uit voorraad leverbaar!!

De RØDE NT1-A & NT-USB zijn weer uit voorraad leverbaar!!
Jaaaaa, daar zijn ze weer deze hoogwaardige microfoons van RØDE zijn weer leverbaar.

De RØDE NT1-A 1 "cardioïde condensatormicrofoon is een industriestandaard geworden, die warmte, uitgebreid dynamische bereikt, helderheid en de hoge SPL-capaciteit biedt, die normaal alleen op sommige van 's werelds duurste microfoons voorkomt.Met een zelfruisniveau van slechts 5 dBA wordt het algemeen erkend (samen met de NT1) als 's werelds stilste studiomicrofoons. Deze lage ruis maakt het een ideale vocale microfoon en perfect voor het opnemen van gitaren en percussie.
De NT1-A is verpakt in de 'Complete Vocal Recording Solution' en bevat alles wat je nodig hebt om een echt professionele vocale opname te maken en is ideaal voor thuisstudio-opnames.
Een studiokwaliteit pop filter en shock mount is inbegrepen, samen met een premium 20 'microfoonkabel, stofkap en een downloadbare instructievideo boordevol opnametips.


Op zoek naar een USB-microfoon? Of heb, en wil je (nog) geen audio-interface kopen? Dan is de RØDE NT-USB een weloverwogen kandidaat om wellicht aan te schaffen.

De NT-USB is super makkelijk in gebruik. Koppel de microfoon met de computer/laptop, en hij kan direct gebruikt worden. De NT-USB is volledig compatibel met alle reguliere opnametoepassingen op zowel Windows- als Mac OS-computers, evenals de Apple iPad met RØDE Rec, GarageBand of een andere opname-app die een externe microfoon accepteert. Gebruik op de Apple iPad vereist een geschikte USB-verbindingsadapter, zoals de Apple Camera Connection Kit.
De body van de NT-USB is voorzien van een nul-latency stereohoofdtelefoon monitoring (3,5 mm) jack, waarmee je de microfooningang in realtime kunt monitoren, samen met de draaiknoppen om het bewakingsniveau en de mix tussen de computer / iPad audio en de microfooningang.
Een premium pop-filter is inbegrepen, die op de basis van de microfoon past, waardoor het filter op de ideale afstand van de capsule wordt geplaatst om plosives te minimaliseren (harde 'B'-,' T'- of 'P'-geluiden die een hard geluid produceren) tijdens zang of spraak. Er wordt ook een hoogwaardige standaard geleverd met standaard 3/8 "draad, een desktop-statief waarmee de NT-USB op een comfortabele hoogte op een tafelblad kan zitten en een tas voor opslag van de microfoon wanneer deze niet in gebruik is.

Bestel de RØDE microfoons op een werk dag voor 17:45 en ontvang ze de volgende dag in huis. (Wanneer op voorraad)

Share This: