Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

De Glorious Session Cube XL DJ Booth weer uit voorraad leverbaar!

De Glorious Session Cube XL DJ Booth weer uit voorraad leverbaar!

De Glorious Session Cube XL is een stijlvolle maar robuuste DJ-werkplek ontworpen voor gebruik thuis of in een bar / lounge-omgeving. De stabiele constructie biedt meer dan voldoende ruimte en de ideale werkhoogte voor een klassieke DJ-opstelling of moderne controllerapparatuur. Vergeleken met zijn voorganger is de Session Cube XL 25 cm breder gemaakt. Door de eenvoudige constructie is hij opvallend draagbaar. Dankzij de eenvoudige constructiemethode is de Session Cube XL gemakkelijk te vervoeren omdat de drie kernonderdelen snel kunnen worden opgezet en afgebroken.

De Session Cube XL ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook praktisch. Het ingebouwde kabelgeleidingssysteem en het geïntegreerde kabelopbergkanaal houden de werkruimte overzichtelijk. Het kanaal maskeert ook een opslagruimte die gemakkelijk een meervoudig stopcontact direct onder het tafeloppervlak kan huisvesten.


De hoogwaardige pianolak van de Session Cube XL vormt een aanvulling op het minimalistische ontwerp met een opvallende en stijlvolle afwerking die bij elk interieur past.

De optioneel verkrijgbare RGB LED-verlichtingskit kan vervolgens discreet in de structuur worden geïnstalleerd, om de Session Cube XL te laten opvallen als geen andere DJ-booth. Voor het gemak kan de lichtshow uit de LED-kit worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening.

De Glorious Session Cube XL kan ook worden uitgebreid met een aparte laptopstandaard (apart verkrijgbaar), voor moderne digitale DJ's die graag willen dat hun laptop boven hun DJ-systeem zit. De laptopstandaard is gemaakt van een stevige glasplaat die via twee aluminium dragers naadloos op de tafel kan worden gemonteerd.

Glorious Session Cube XL: een slimme designtafel voor DJ's.

Share This: