Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Boombox voor Jou buiten (sport) activiteiten

Boombox voor Jou buiten (sport) activiteiten

Ben jij opzoek naar de ideale BoomBox voor jou buiten activiteiten?

Lekker buiten sporten doe je natuurlijk met een goede BEAT, en daar heb je een goede speaker voor nodig die je buiten zonder stroom moet kunnen gebruiken! Een Speaker op accu is dan wat je nodig hebt en die hebben wij volop!

De ze speakers zijn ideaal voor tal van toepassingen, denk ook aan gezellig op het strand, op vakantie, het terras of buiten bar, fitness, enz.enz

Breng uw favoriete muziek overal op uw smartphone of tablet, dankzij de draadloze technologie en verbind gemakkelijk via Bluetooth. Mocht je ook een microfoon willen aansluiten dan is dat bij bijna alle voorbeelden ook mogelijk en soms zitten ze er al bij.

AUDIOPHONY Boombox - 60W batterij BT luidspreker met FM

De BOOMBOX is weerbestendig en superlicht en heeft dankzij de lithium batterij profijt van een grote autonomie en comfortabele geluidsweergave, met ingebouwd transportwagentje voor alle ondergronden.

LD Systems Roadbuddy 10 - Portable speaker met 1 Microfoon

De LD Systems Roadbuddy 10 is een batterij aangedreven Speaker met mixer, bluetooth / usb / sd speler en draadloze microfoon. verkrijgbaar in 3 frequenties.


IBIZA Sound PORT15VHF-BT - 15" Mobiel Pa systeem met Bluetooth en USB mp3 + gratis hoes

De PORT15VHF-BT is een Mobiel Pa Speaker systeem met USB-MP3 en een Bluetooth speler + 2 draadloze VHF microfoons en ingebouwde recorder

OP is OP actie - Mackie FreePlay LIVE - Draadloze PA Bluetooth Speaker

De Mackie FreePlay LIVE is een Draadlose PA BLuetooth speaker. De FreePlay LIVE beschikt over een Ingebouwde oplaadbare lithium ionbatterij voor maximaal 10 uur levensduur van de batterij.

Ibiza Sound SPLBOX200-BK - Partyspeaker met Bluetooth

De Ibiza Sound SPLBOX200-BK is een draagbaar stand-alone stereo audio systeem met ingebouwde batterij en met meerdere aansluitmogelijkheden.

N-GEAR The Flash 1205 - Portable bluetooth trolley speaker

Een 300 Watt bluetooth speaker met gesynchroniseerde verlichting én 2 microfoons. Geschikt voor o.a. karaoke of een kleinschalig feestje thuis!

Party Light & Sound PARTY-6LED-MKII - Draagbare luidspreker 6,5’’/16cm - 200W Met USB, Micro-SD & Bluetooth

De PARTY6LEDMKII is een kleine luidspreker van 6,5’’ op accu en met verlichting, USB, Micro-SD & Bluetooth en microfoon met echo.

N-Gear The B Streetbox - mobiele accu-speaker

The B Streetbox is uiterst geschikt om mee naar buiten te nemen omdat hij ook spatwaterdicht en lekker licht is.

Geschikt voor dansscholen, sportscholen, sport dagen, fitness of gewoon voor bij de buiten bar.
Share This: