Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Stevig en Robuust - De nieuwe Touring Series van Gravity

Stevig en Robuust - De nieuwe Touring Series van Gravity

Stevig en Robuust

De Touring Series van Gravity is gebouwd om lang mee te gaan en is gericht op professionele klanten uit de verhuur- en toursector die  hoge eisen stellen aan hun statieven. Daarom heeft Gravity zich gericht op maximale stabiliteit, doordachte functionaliteit en innovatieve details voor de Touring-serie. Kenmerken zoals volledig metalen instelknoppen en effectieve giekbevestiging met slechts een ¾ draai zorgt de Gravity Tour series ervoor dat het ontwerp zich onderscheid van vergelijkbare modellen. Alle gedetailleerde oplossingen zijn gebaseerd op talloze praktische ervaringen en feedback van professionals in de verhuur- en toursector - van toneelhanden tot magazijnmedewerkers en technisch directeuren van grote producties.

 

Oplossingen voor professionals

De Touring-serie behoudt het beproefde basisconcept van een standaard, maar bouwt hierop voort met veel welkome en praktische verbeteringen. De bevestigingsknoppen van de Gravity Touring-serie schroeven bijvoorbeeld niet volledig uit, alleen op een vast punt. Het feit dat de knoppen niet kunnen worden verwijderd zonder gereedschap, betekent dat ze niet kwijt raken of worden vergeten tijdens de haast van live optredens of touren. Tegelijkertijd kan de giek van de standaard met slechts één draai worden aangehaald - een aanzienlijke tijdsbesparing in het drukke verhuur- en tour bussines. Als het gaat om hoogte-aanpassing, hebben de ontwikkelaars van Gravity ook feedback van verhuurprofessionals ter harte genomen en een ergonomisch geoptimaliseerde grip ontwikkeld, die gemakkelijker te begrijpen is.

 

De nieuwe Gravity Touring-serie is nu beschikbaar bij ons in de winkel


De categorie Gravity Touring Series

Gravity TMS 4321 B - Touring-serie Driepoot Microfoon Standaard Boom

Gravity TMS 4322 B - Touring-serie Statief Microfoonstandaard met Telescoop Boom

Gravity TSP 5212 LB - TOURING SERIES Luidspreker standaard met lockpin

Share This: