Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Een Rekordbox USB rechtstreeks in de PRIME-serie hardware importeren

Een Rekordbox USB rechtstreeks in de PRIME-serie hardware importeren

Denon DJ heeft er voor gezorgd dat je als dj nog beter kunt mixen met nog betere en snellere hardware!

Natuurlijk zitten heel veel DJ's al jaren bij Pioneer en vele puur omdat er niet beter was voor meer dan 10 jaar! Denon DJ heeft daar een einde aan gemaakt en heeft +/- 2 jaar geleden een doorbraak gemaakt met de eerste Denon DJ Prime series Hardware "SC5000 Media speler" en de "X1800 Mixer" en nu kort geleden de nieuwste telg in de Prime series de "Denon DJ Prime 4 alles in een dj systeem".

Sommige van jullie hebben dit al geprobeerd en zijn direct overgestapt of na kort overwegen overgestapt. (Ik zelf was eigenlijk ook direct om na het uitproberen op een feestje 2 jaar geleden) het enige grote nadeel was dat ik mijn Rekordbox verzameling helemaal moest over zien te krijgen naar Engine Prime. Nu kun je net als ik toen mooi de tijd nemen om de database opnieuw op te bouwen en direct alle dubbele en slechte nummers uit de database te verwijderen tijdens het opbouwen van een geheel nieuwe database in Engine Prime maar nu 2 jaar later is het nog veel eenvoudiger!

Rekordbox USB rechtstreeks in de PRIME-serie hardware importeren

Je kunt nu gewoon je Rekordbox usb in een van de Prime series hardware steken zoals de SC5000, SC5000M of de Prime 4 en de speler zet gewoon de hele database voor je over!
Ja je leest het goed, in enkele seconden tot minuten doet de speler alles voor je, alle afspeel lijsten en al je hot Cues en loops worden direct overgezet!
nu hoef je alleen bij de eerste keer laden van een nummer heel even te wachten tot hij het beadgrid analyseert en dan heb je ook nog de bpm en key beschikbaar, terwijl hij dit doet hief je niet eens te wachten maar kun je het nummer wel al direct afspelen!

Hieronder een korte video over hoe een Rekordbox USB rechtstreeks in de PRIME-serie hardware te importeren.


Gerelateerde producten:

Denon DJ Prime 4 - Pro 4 deck USB standalone DJ systeem

De Denon DJ Prime 4 is een 4-Deck Standalone DJ-systeem met o.a 10-inch multi-touch scherm, pro-mixergedeelte, performance-pads en dubbele microfoonkanalen.

Denon DJ SC5000M Prime - Pro media speler met meedraaiende jogwheel

De Denon DJ SC5000M

is de nieuwste toevoeging aan de Prime Series-line-up van Denon DJ en brengt de gemotoriseerde, legendarische vinylervaring naar DJ's.

Denon DJ SC5000 Prime - Professionele DJ Media Player met 7" Multi-Touch Display

Denon DJ SC5000 Prime is een professionele DJ Media Player met o.a. een 7'' Multi-Touch display en een uitstekende 8" Jogwheel.

Update:
Nu zijn uiteraard ook de nieuw spelers beschikbaar zoals de SC6000 en SC6000M en de Prime 2 en Prime Go. ook hierop kun je gewoon je rekordbox usb gebruiken. de speler zal de database herkennen en vragen of hij hem moet omzetten naar een Engine Prime libery. uiteraard blijft je usb ook te gebruiken op de Pioneer apparatuur.

Denon DJ SC6000 Prime - Professionele DJ-mediaspeler met 10,1-inch touchscreen en WiFi-muziekstreaming

Professionele DJ-mediaspeler met 10,1-inch touchscreen en WiFi-muziekstreaming

Denon DJ SC6000M Prime - Professionele DJ-mediaspeler met 8,5-inch gemotoriseerd plateau en 10,1-inch touchscreen

Denon DJ SC6000M Prime

- Professionele DJ-mediaspeler met 8,5-inch gemotoriseerd plateau en 10,1-inch touchscreen

Denon DJ Prime GO - Stand alone Dj-console met 2 decks, 7-inch touchscreen en accu

De Denon DJ Prime GO

is een compacte stand alone dj controller, neem hem overal mee zonder verlies van kwaliteit en voorbereiden doe je overal op de accu!

Denon DJ Prime 2 - Tweedeks Smart DJ-console met 7-inch touchscreen

PRIME 2 is jouw essentieel mobiel DJ-systeem voor muziekstreaming en voor het optreden

. Een alles in één 2 kanalen Pro DJ media speler met alles er op en er aan

Share This: