Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Een megafoon voor jou evenement?

Een megafoon voor jou evenement?

Een megafoon is misschien niet direct meer het eerste waar je aan denkt voor een toespraak of een sport evenement maar het is zeker een goede oplossing en erg gemakkelijk mee te nemen.

Mobiliteit van een Megafoon

Een Megafoon is over het algemeen erg compact, je hoeft niet met een grote speaker rond te showen en meestal kun je de megafoon ook nog makkelijk om je nek hangen terwijl je in de microfoon praat of roept. Tegenwoordig worden de megafoons vaak ook nog met een accu geleverd maar uiteraard werken de megafoons ook gewoon op batterijen.

De Functie van een Megafoon

De functie van een megafoon is ook heel erg breed, zo kunt je hem om je nek hangen of in de hand houden terwijl je een rondleiding geeft of wanneer je op een groot veld een toespraak geeft. De Megafoon is ook een goede manier om de scores om te roepen op het sportveld maar ook heel goed te gebruiken voor een Brand oefening en/of ontruiming.

Opties op een Megafoon

De hedendaagse megafoons worden uitgerust met allerlei snufjes of je ze nu nodig hebt of niet. denk aan USB mp3 spelers, SD card spelers en zelfs bluetooth. ook een recorder zie je vaak terug komen in de megafoon.
Sommige megafoons zijn ook voorzien van een aux ingang om een externe geluidsbron op aan te sluiten.
Nu is het aan u om te beoordelen of deze opties nodig zijn op de megafoon of dat u er een zoekt waar verder niets op zit of dat u ze gewoon niet gebruikt (het kan zomaar toch ineens een keer handig zijn).

Megafoon kopen?

Klik op de Megafoon afbeelding om naar de Megafoon pagina te gaan en hier kun je meer informatie vinden en de juiste megafoon vinden
Megafoon Kopen?

Feesten en Evenementen

Een megafoon word ook heel veel gebruikt op feesten en evenementen, hier kun je goed mee aanmoedigen en met de afspeel mogelijkheden en sirene die er vaak opzit kun je je goed verstaanbaar maken of goed laten opvallen.

Kortom! Heel handig om ook een megafoon aan te schaffen, om welke reden dan ook!

Share This: