Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Sync DJ-software en licht met de: SoundSwitch Micro DMX Interface

Sync DJ-software en licht met de: SoundSwitch Micro DMX Interface

Nieuw! de SoundSwitch Micro DMX-interface
De eenvoudigste manier om DMX-lichtregeling te beheren voor spectaculaire aangepaste lichtshows.

Dankzij de Soundswitch Micro DMX-interface is het nog eenvoudiger geworden om professionele verlichtingsprestaties naar je volgende DJ-set te brengen. SoundSwitch is 's werelds toonaangevende oplossing voor lichtregeling. Hiermee kunnen gebruikers aangepaste verlichtingsshows en scènes maken die automatisch worden gesynchroniseerd met audiobestanden wanneer ze live worden afgespeeld in DJ-software. Gebruikers kunnen zo creatief zijn als ze willen in het Digital Lighting Workstation (DLW) of de software het werk laten doen via de automatiseringsfuncties en vooraf gebouwde lichtscènes. Met SoundSwitch kunnen dj's en verlichtingsontwerpers visuals van verlichting naadloos synchroniseren met live audio die via SoundSwitch-hardware of door derden ondersteunde interfaces naar de verlichtingsarray worden verzonden. Meer creatieve mogelijkheden en een verhoogde uitvoering zijn allemaal mogelijk voor DJ's en lichttechnici met SoundSwitch.

Met de SoundSwitch Micro DMX-interface vereenvoudigt u uw verlichtingsconfiguratie met een enkele USB-naar-DMX-connector voor ondersteuning van één DMX-universum. Vanaf het begin stelt de SoundSwitch Micro DMX-interface niet teleur met 3 maanden gratis toegang tot de SoundSwitch-software, dus je kunt meteen beginnen en automatische en aangepaste lichtshows maken met Beatgrids, compatibel met Serato DJ, Virtual DJ en Engine Prime.SoundSwitch uitgelegd:
SoundSwitch is een Digital Lighting Workstation waarmee gebruikers lichtshows kunnen maken die in de tegelijkertijd live worden afgespeeld met audiobestanden in Serato DJ, Engine Prime en Virtual DJ. Hiermee kunnen dj's en lichtontwerpers verlichtingsvisuals moeiteloos synchroniseren met live audio.

Bewerkingsmodus, in SoundSwitch, is een krachtig hulpmiddel waarmee u aangepaste lichteffecten en signalen kunt maken die samengaan met muziekbestanden. Het is zo ontworpen dat iedereen met ervaring van audiobewerkingsprogramma’s zoals Ableton Live het makkelijk kan gebruiken. Door deze tijdlijnbewerking te combineren met hulpmiddelen die vergelijkbaar zijn met die in grafische ontwerpsoftware zoals Photoshop, biedt SoundSwitch een gebruikerservaring die zowel functioneel als vertrouwd is.

In de Performance-modus, in SoundSwitch, komt alle creatieve inspanning tot leven. Wanneer u audiobestanden afspeelt via Serato DJ, Engine Prime of Virtual DJ, werkt SoundSwitch stil op de achtergrond om de gemaakte verlichtingsdisplays probleemloos te synchroniseren. Alle live controle ligt in jouw handen en de verlichting vindt plaats zoals je bedoeld hebt zonder beperking.

SoundSwitch geeft DJ's de tools om hun eigen verlichtingsdisplays te maken en de verbinding om deze af te spelen zonder het freestyle-karakter van hun live-optreden in gevaar te brengen. Het geeft live controle in de handen van de dj's en stelt hen in staat om elk nummer in elke volgorde te spelen, terwijl hun verlichting synchroon blijft.

Om niet te vergeten, SoundSwitch opent nieuwe creatieve mogelijkheden voor verlichtingsontwerpers en stelt hen in staat om nauwere integratie met de artiesten / DJ's waarmee ze werken te verkennen. SoundSwitch maakt aanpassing en automatisering mogelijk, het is slechts een kwestie van hoe dit samenkomt en wanneer het tijd is om live te gaan, kunnen ze achterover leunen en genieten van de show wetende dat ze het werk al hebben gedaan.

SoundSwitch is een geweldig hulpmiddel voor Lighting Techs, Mobile DJ's, Club DJ's, Tour DJ's en DJ's die meezingen met zangers en MC's.


SoundSwitch Micro DMX Interface - Compacte eenvoudige lichtbestuuring

Geïnteresseerd?
Klik hier om naar de product pagina te gaan.
SoundSwitch Micro DMX Interface - Compacte eenvoudige lichtbestuuring

 
Share This: