Check Laagste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 630+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuwe Idance karaoke speakers beschikbaar

Nieuwe Idance karaoke speakers beschikbaar

Er zijn weer twee nieuwe series speakers van idance op de markt gebracht. Namelijk de Cube en de Groove X serie. De cube serie bestaat uit 3 veschillende speakers in 3 verschillende maten. Of het nu voor in de woon of slaap kamer is, er zit zeker een speaker van het juiste formaat voor u tussen.

De Groove X serie bestaat uit twee verschillende speakers. Namelijk de groove 408X en de Groove 508X. De 408x is geschikt voor in een woonkamer maar ook voor bijvoorbeeld in de tuin. De x805 heeft wat meer vermogen en is daarom geschikt voor groter publiek. Denk hier aan een bijeenkomst, sportschool of een feest thuis.

De Idance Cube Serie

De cube serie bestaat uit 3 soorten speakers, namelijk de Disco Cube BC100L, Cube BC5L en de Cube Sing 100. De Cube BC100L is de grootste speaker van deze serie en is daarom ideaal als je voor een klein publiek zoals je gezien gaat zingen. De Cube BC5L is een wat kleinere speaker in vergelijk tot de BC100L. Het mooie aan deze speaker is dat je er een drum pad bij geleverd krijgt. Zo kun je makkelijk je eigen beats creëren. De Cube Sing 100 is de kleinste speaker uit deze serie. Deze speaker is dan ook ideaal om mee te nemen maar natuurlijk ook om te zingen in bijvoorbeeld je slaapkamer.

iDance Disco Cube BC100L

iDance Disco Cube BC5L

Idance Cube Sing 100

€ 69,95

€ 64,95

€ 28,95


De Idance Groove X Serie

De groove X Serie bestaat uit 2 verschillende speakers, namelijk de Groove 508X en de Groove 408X. Beide speakers zijn ideaal voor bijvoorbeeld in de woonkamer maar ook voor in de tuin, presentaties, sportschool of sport vereniging.

De Groove 508X is de grootste speaker van deze serie. De Idance Groove 508X is een alles in een compacte karaoke speaker. Deze karaoke speaker heeft een vermogen van 500 watt en beschikt onder andere over bluetooth en usb. Bij de speaker worden er twee draadloze microfoons geleverd. Ook heeft de speaker een ingebouwde accu waardoor de speaker volledig draadloos te gebruiken is en tot wel 8 uur mee gaat.

De Idance Groove 408x is het kleine broertje van de Groove 508X. Deze karaoke speaker heeft een vermogen van 200 watt en beschikt onder andere over bluetooth en usb. Ook heeft de speaker een ingebouwde accu waardoor de speaker volledig draadloos te gebruiken is. De speaker gaat op de accu tot wel 8 uur mee. Bij de speaker worden een draadloze microfoon geleverd en met de ingebouwde mixer op de speaker kun je de muziek helemaal instellen op je eigen smaak.

Idance Groove 508X

Idance Groove 408x

€ 199,00

€ 159,00

Share This: