Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! Komplete Audio 1&2 USB Audio interfaces

Nieuw! Komplete Audio 1&2 USB Audio interfaces

NU uit voorraad leverbaar!

KOMPLETE AUDIO 1 en 2 zijn een paar eenvoudige, geweldig klinkende audio-interfaces met alle software die u nodig hebt om ideeën in daden om te zetten. Van het opnemen van liedjes tot mixen en uitspelen - ze helpen je van een sprankje inspiratie, tot afgewerkte resultaten waar je trots op kunt zijn. Kies tussen twee - hetzelfde geluid, dezelfde software, verschillende verbindingen.

voor de songwriters

VOOR DE SONGWRITERS

Eenvoudig vocalen, gitaar of andere instrumenten rechtstreeks opnemen in uw DAW in hoge kwaliteit. Met Ableton Live 10 Lite, synths en effecten inbegrepen, heb je alles wat je nodig hebt om songs te creëren.

VOOR JOU VERHAAL

Of het nu een beatmaking vlog is of een podcast die je aan het maken bent, deze interfaces bieden je alles wat je nodig hebt. Neem spraak op in hoge kwaliteit en geef het vervolgens een professionele beheersing met de meegeleverde plug-ins.

voor uw verhaal

voor de performers

VOOR DE PERFORMERS

Breng je muziek naar de bar, club of waar dan ook. Tas-vriendelijk formaat - het is een eenvoudige manier om een laptop op te nemen in je prestaties. Maak snel, op het niveau niveau aanpassingen met de grote volumeknop.


VOOR DE PRODUCENTEN

Breek uit de doos - breng synths, effecten en andere spullen in je producties. Flip samples van stereobronnen. En polijst je producties met studio-klasse instrumenten en effecten inbegrepen.
voor de producent

komplete audio 1 Native Instruments KOMPLETE AUDIO 1
OPNAME GEMAKKELIJK GEMAAKT

Deze is perfect voor het tegelijkertijd opnemen van monogeluiden als zang en gitaar. Het geeft je twee verschillende ingangen - XLR voor zang, en jack voor gitaren of andere line-in geluiden. Met de stereo RCA-uitgangen kunt u ook rechtstreeks op hi-fi-luidsprekers aansluiten en alles hardop afspelen.
komplete audio 2
Native Instruments KOMPLETE AUDIO 2
De AUDIO 2 maakt het vastleggen van stereogeluiden een koud kunstje. Het is dezelfde fantastische geluidskwaliteit als de AUDIO 1, met een beetje meer flexibiliteit. Sluit een paar microfoons aan elkaar aan met behulp van de twee combi-XLR / jack-ingangen. Aansluiten op studiomonitors of aansluiten op het podium met dubbele jack-uitgangen.
Share This: