Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
logo

Nieuw! De Denon Dj Prime 4

Nieuw! De Denon Dj Prime 4


Denon DJ presenteert vol trots de Prime 4 - een 4-Deck Standalone DJ systeem met 10-inch multi-touch/gesture display, dual-zone uitgang, pro-mixergedeelte, krachtige performance-pads, dubbele microfoonkanalen en een ingebouwde 2,5-inch SATA drive bay.

Van touchscreen tot mainstage
De Prime 4 beschikt over een glorieus 10-inch multi-touch/gesture display voor de meest geavanceerde DJ muziekbibliotheek interactie ervaring die beschikbaar is. DJ's kunnen hun muziek aanraken, voelen, verplaatsen en spelen met de elegante veeg van de vinger voor de ultieme, technologiegedreven ervaring. De Prime 4 levert die Mainstage ervaring voor elke DJ, en in elke venue of elk ander scenario!

Denon DJ Prime 4 usb media speler scherm en bediening preview


Ongeëvenaarde Creatieve Energie
De Prime 4's 8 performance pads brengen de meest geavanceerde en gemakkelijk te gebruiken creatieve expressie voor DJ's om met de hot-cue te goochelen, tracks te remixen, roll en slice up hun tracks voor dansvloer en publieksenergie. Nog nooit eerder gezien op een standalone DJ systeem, combineert de Prime 4 toonaangevende timestretch voor DJ's om elk tracktempo en genre radicaal te mixen, met realtime muzikale toonhoogteverschuiving, bijpassende musical keys met slechts één tik!

Denon DJ Prime 4 Pro 4 deck USB standalone DJ systeem mixer met efecten

 
Two Rooms - Different Music!
Een andere industrie 's werelds eerst is de onafhankelijke Zone Output van de Prime 4, waardoor dj's in staat worden gesteld om een ​​volledige afspeellijst met muziek naar een volledig aparte kamer of locatie te sturen, terwijl de DJ de dansvloer in de hoofdlocatie rockt. Bovendien houdt de Prime 4 toegang tot letterlijk onbeperkte muziekbestanden en mediabronnen met niet minder dan 4 USB-ingangen, 1 SD en ook een ingebouwd SATA drive bar. Een volledige DJ/muziekset kan ook 'live' opgenomen worden in een aangesloten mediabron!

Denon DJ Prime 4 media speler xlr uitgangen met main, zone en booth preview
 
Command Audio & visuele effecten
De Prime 4 stelt dj's in staat om 14 on-board, pro-club dj effecten te manipuleren, met drie snelle toegangsparameteraanpassingen voor onmiddellijke bevrediging 'in the mix'. DJ's kunnen ook snel toegang krijgen tot en manipuleren van enkele encoder, dual-functiebediening voor Sweep FX en filter, op alle 4 kanalen. Bovendien heeft elke DJ in elke zaal nu volledige controle over indrukwekkende visuele elementen met belichting en videobediening via Denagel DJ's StagelinQ connectiviteit en Denon DJ partners Soundswitch, Timecode en Resolume applicaties.
 
Duurzaam gebouwd - gebouwd om te presteren!
De Prime 4 is gebouwd op de erfenis van meer dan 25 jaar uitstekende Denon audio engineering en uitmuntende productie, met robuuste metaalkwaliteit en gedetailleerde, ongerepte 24-bits Denon DJ audio. Niets klinkt, lijkt of presteert als het Prime 4 standalone 4-kanaals DJ systeem. Omdat er op dit moment geen bestaande 'feature vergelijkbare' concurrentunit op de markt is, is de Prime 4 een betaalbare DJ technologie die lichtjaren voorsprong heeft op elk bestaand product.

Pro order hem nu: Denon DJ Prime 4

Share This: