Check Laagste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Vandaag besteld, morgen in huis! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 630+ Klant Reviews 9,5
logo

Actie! De Eurolite BE-200 & PARTY Spot 7

Actie! De Eurolite BE-200 & PARTY Spot 7

Er zijn weer twee nieuwe producten te testen in onze showroom. Namelijk de Eurolite BE-200 en de Party Spot 7. De Eurolite BE-200 is een barrel scanner met een instelbare barrelhoek en beschikt over meerdere gobo's. Deze barrel scanner is zeer geschikt voor clubs en drive in shows. De Party Spot 7 is een moving head van zeer compacte formaat. De movinghead beschikt over 7 verschillende gobo's. Deze movinghead is ideaal voor ruimtes met beperkte hoogte zoals een kleine kroeg.

EUROLITE BE-200 - Barrel scannerDe BE-200 beschikt over een kleurenwiel met 13 dichroïsche kleurenfilters en wit. Ook beschikt de barrel scanner over een Gobowiel met 14 statische gobo's en open. Tevens beschikt de gobo over een shake functie, dit levert een mooi schuddend effect. De eurolite BE-200 heeft een strobe effect met een instellbare snelheid van 1 t/m 13 flitsen per seconden. De eurolite be-200 is afgeprijsd van 699,- voor slechts 399,- De Eurolite word geleverd zonder 5R ontladingslamp. (Klik hier om naar de 5R lamp te gaan.)

Tevens hebben we ook een bundel gemaakt inclusief de 5R ontladingslamp. Dit maakt de BE-200 nog voordeliger. Klik hier om naar de bundel te gaan.

PARTY Spot 7 - 10W LED Moving HeadDe Party Spot 7 Movinghead van Party Light & sound is een zeer compacte snelle movinghead met 7 verschillende gobo's + open en verschillende kleuren op het kleuren wiel. Door het zeer compacte formaat is de Spot 7 zeer eenvoudig te vervoeren. Ook is hij door het kleine formaat te gebruiken in ruimtes met beperkte hoogte zoals een kleine kroeg. Buiten het gebruik in kleine ruimtes is de 10W LED fel genoeg om de Spot 7 in grote ruimtes te gebruiken zonder dat het effect weg valt. De party Spot 7 is nu slechts 139,- euro per stuk!

Share This: