Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
OP is OP - Samson stage XPD1 Handheld Kit - hand microdoon met statief
Samson stage XPD1 Handheld Kit hand microdoon met statief
Samson stage XPD1 Handheld Kit hand microdoon met statief
OP is OP - Samson stage XPD1 Handheld Kit - hand microdoon met statief
In prijs verlaagd - € 38,00

OP is OP - Samson stage XPD1 Handheld Kit - hand microdoon met statief

Geschikt voor Broadcasting, Live streaming en presentatie's. Werkt op Tablet of telefoon.
Op voorraad, verzending op werkdagen om 17:45*
XPD1HHD
€ 127,00
€ 89,00
Inclusief belasting
Aantal


Pijl dj-verkoop Product Omschrijving

Het geheel nieuwe Stage XPD1 USB digitale draadloze systeem van Samson brengt het gemak van draadloos naar uw computeropnames en daarbuiten. Met een draadloze ontvanger ingebouwd in een USB-stick en een hoogwaardige handheld dynamische microfoonzender, kunt u met de Stage XPD1 draadloos verbluffende audio rechtstreeks opnemen op uw Mac / pc en favoriete digitale audiosoftware. Het is het ideale draadloze systeem voor podcasts, YouTube-optredens, karaoke-videogames, voice-overprojecten en nog veel meer.

Bekijk de productvideo van Stage XPD1:

De Stage XPD1 werkt in de licentievrije 2,4 GHz-frequentieband, die vrij is van interferentie veroorzaakt door televisiestations en andere witruimte-uitzendingen. De meegeleverde microfoonzender is voorzien van een hoogwaardige dynamische microfooncapsule die is ontworpen voor een uitzonderlijke geluidsweergave voor presentaties van gesproken woord, zangtoepassingen en meer. Bovendien is het Stage XPD1-systeem extreem snel en eenvoudig te installeren. Terwijl de ontvanger via USB op uw computer is aangesloten en de microfoonzender is ingeschakeld, drukt u eenvoudig op Koppelen op de ontvanger en u bent klaar. Het werkbereik van 30 meter tussen ontvanger en zender van de Stage XPD1 biedt gebruikers voldoende ruimte om draadloos te werken.

Naast het rechtstreeks aansluiten op uw computer voor draadloze opnamedoeleinden, is de Stage XPD1 het perfecte accessoire om het bereik van uw Samson Expedition Series Portable PA uit te breiden (alleen XP106- en XP1000-modellen). Via hun draadloze USB-poorten kunnen deze Expedition PA's worden samengevoegd met de Stage XPD1 voor volledige draadloze mogelijkheden in een verscheidenheid aan live-toepassingen.

Of je nu rechtstreeks op je computer opneemt of het publiek aanspreekt met je Expedition PA, geniet van het gemak van draadloos met Samson's Stage XPD1 USB Digital Wireless System.

Pijl dj-verkoop Product Kenmerken

Speciaal voor USB (Laptop opnamen, of via XP106/xp1000 speakers van Samson)
Gemakkelijk aansluiten
Gemakkelijk te gebruiken, geen moeilijke instellingen
30 meter bereik

XPD1HHD

Specifieke referenties

Geen klantrecensies voor het moment.


Nieuwe Review toevoegen
Captcha

Geen vragen van klanten op dit moment.


Je vraag is met succes verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Een vraag stellen
verberg formulier
Captcha

4 andere producten in dezelfde categorie: