Check Beste Prijs | Check 14+ jaar ervaring | Check Voor 17:45 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
In prijs verlaagd - € 145,01

Niet meer leverbaar - Dateq XTC-II

Dateq presenteert de XTC II. Dé nieuwe generatie Dance mixer. Opvolger van de XTC, een van de meest geroemde en ongeëvenaarde DJ mixers.
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
Dateq-XTC-II
€ 884,00
€ 738,99
Inclusief belasting
Aantal


Heeft u ergens anders goedkoper gezien? Neem even contact op voor de beste prijs.

Pijl-6.jpg Product Omschrijving

Creëer je eigen sound met
Dateq’s nieuwe 4+1 kanaals Dance mixer

Dateq presenteert de XTC II.
Dé nieuwe generatie Dance mixer.
Opvolger van de XTC, een van de meest geroemde en ongeëvenaarde
DJ mixers. Een nieuw concept dat in de praktijk is ontstaan en beproefd.

De XTC II is een 4+1 kanaals mixer voor het aansluiten van maar liefst 9 stereo bronnen en een microfoon. De FX-Send en Return functie maakt het mogelijk om een signaal door een effect-apparaat te voeren en in een kanaal te mengen. Deze vooruitstrevende DJ mixer biedt jou als gevorderde DJ uitdagende creatieve mogelijkheden. Een mixer die bovendien compact, puur, functioneel en oerdegelijk is.

Pijl-6.jpg Technische Informatie

De XTC II is uitgerust met vier 60 mm VCA gestuurde faderkanalen en een apart microfoon- en lijnkanaal. 10 Ingangen (3 phonoingangen, 6 lijningangen en een aparte microfooningang) zorgen voor een grote flexibiliteit waarbij ompluggen van bronnen tot het verleden behoort.

3 band equalizer Met de zeer effectieve 3-voudige toonregeling kan je elke aanpassing bereiken die je voor ogen hebt. Elke band kan tot -32 dB verzwakt worden of 'veilig' worden versterkt tot 8 dB. Voor het eerste microfoon-lijnkanaal is er een voor vocaal gebruik aangepaste 3-voudige toonregeling met een regelbereik van +/- 15 dB.

cross fader De superlicht lopende X-fader is aan elk kanaal toe te wijzen en is VCA gestuurd, waardoor storingen zijn uitgesloten. De curve van de fader is traploos in te stellen. Van een zachte 'house' overgang tot een 'ultrasnelle scratch' direct in de hoek overgang.

FX assignable De digitale router zorgt voor uiterst flexibele mogelijkheden voor wat betreft de aansluiting van externe effectapparatuur. Je kunt een extern effectapparaat per kanaal selecteren en een effect in een kanaal mengen.

Voorafluistering is vanzelfsprekend per kanaal aanwezig en is van het Dateq 'split' systeem voorzien. Dit zorgt ervoor dat de voorafluistering en het masterkanaal tegelijkertijd op de koptelefoon te horen zijn. Om een nauwkeurig overzicht te hebben van het voorafluisterniveau wordt de grote VU-meter omgeschakeld naar de CUE zodra er een CUE op de ingang wordt ingeschakeld. Vervorming door oversturing wordt hiermee voorkomen.

Limiter Een softwarematig inschakelbare limiter op de uitgang zorgt voor een feilloze beheersing van het uitgangsniveau. Vervorming door oversturing behoort hiermee tot het verleden.

master Aan uitgangen geen gebrek op de XTC II. Master èn monitor hebben zowel uitgebalanceerde XLR uitgangen als stereo cinch uitgangen. Naast deze uitgangen heeft de XTC II tevens een REC uitgang en een uitgang voor sub-laag boxen. De XTC II heeft twee 6,3 mm jack koptelefoon aansluitingen.

Dateq-XTC-II

Datasheet

XLR 3P
Ja

Specifieke referenties

Nieuw product

Geen klantrecensies voor het moment.


Nieuwe Review toevoegen
Captcha

Geen vragen van klanten op dit moment.


Je vraag is met succes verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Een vraag stellen
verberg formulier
Captcha

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

4 andere producten in dezelfde categorie: