Check Beste Prijs | Check 18+ jaar ervaring | Check Voor 20:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5

Pioneer DJM-V10 - Professionele 6-kanaals dj-mixer

Creëer een uniek geluid met de DJM-V10.
Afhankelijk van voorraad leverancier +/- 3 dagen
DJM-V10
€ 3.299,00
Inclusief belasting
Aantal


Pijl dj-verkoop Product Omschrijving

Creëer een uniek geluid met de DJM-V10. De DJM-V10 is een nieuw soort mixer die ontstaan is uit een nieuw ontwerpconcept. Ook de meest creatieve dj's kunnen hiermee originele sounds creëren. De 6-kanaals mixer produceert een warm en energiek geluid dat staat als een huis en zit tjokvol unieke functies. Neem de controle over je mix over en geniet van de vrijheid om iets te maken dat je publiek nog nooit eerder heeft gehoord.

Sluit CDJ's, draaitafels en andere geluidsbronnen met line-niveau aan op de zes kanalen van de DJM-V10 en gebruik de speciaal ontwikkelde 4-bands-EQ om je geluid te vormen. Haal de hoge en lage frequenties helemaal weg en speel met de twee middenbereiken, die gebruik maken van een exclusieve kromme, om je mix samen te stellen. Er is ook een gloednieuw filter die je bedient met de daarvoor bestemde knop op ieder kanaal. Geef je kanalen een rijke textuur door het hoog- of laagaf-filter te selecteren en draai de knop dan helemaal open van links naar rechts.

Dankzij de uitgebreide Send/Return sectie op de DJM-V10 zijn je creatieve mogelijkheden eindeloos. Je kunt audio routen naar een van de vier ingebouwde effecten en naar maximaal twee externe effect apparaten. Stel een eigen configuratie samen door effectapparaten, gitaarpedalen, en meer aan te sluiten; zo personaliseer je je optredens. Stuur de audio terug naar het oorspronkelijke kanaal of mix rechtstreeks naar de master-uitgang. Wil je het geluid met effecten horen, zonder het brongeluid? Stuur het dan terug naar een apart kanaal en pas het verder aan met de filter. Je kunt zelfs specifieke effect-apps in je optredens gebruiken door je toestel via MULTI I/O aan te sluiten.

Alle onderdelen van de DJM-V10 zijn zorgvuldig ontworpen voor de best mogelijke geluidskwaliteit en om je de juiste hulpmiddelen te geven om je geluid te vormen. Wanneer je de elementen en effecten met de 6 kanalen met elkaar hebt gemixt, gebruik je de 3-bands-masterisolator op de master-uitgang en wijzig je de contouren van je hele mix radicaal - of je stemt ze juist heel fijn af. Mocht je ruwe, klassieke (vinyl) opnames willen afspelen samen met moderne, gemasterde opnames, gebruik je de compressor. Dit is de eerste van zijn soort die we ooit in een mixer hebben gebruikt. Hiermee laat je sporen versmelten die je vroeger niet had durven combineren. Draai gewoon aan de knop en je versterkt de luidheid van het geluid van het geselecteerde kanaal, met een natuurlijkere mix als resultaat. Wil je een spoor meer pit geven? Voeg dan harmonie en diepte toe met een van de Beat FX, waaronder de gloednieuwe Shimmer.

Als het geluid in de booth niet OK klinkt, gebruik je de nieuwe booth-EQ van de DJM-V10 en pas je het geluid aan dat uit de monitors komt. Dankzij de twee hoofdtelefoonuitgangen, elk met een eigen kanaal selector en niveauregeling, kun je gemakkelijk de decks overnemen van de vorige dj die zijn set net afsluit. Of als je back-to-back draait kunnen jullie beide bepalen welk kanaal je voorbeluistert.

De DJM-V10 is verkrijgbaar vanaf begin februari 2020 tegen een adviesprijs van € 3299, inclusief btw. Wil je hem samen met rekordbox dj/dvs gebruiken, sluit dan de mixer aan op een computer met de nieuwste versie van de rekordbox (licentiesleutel voor rekordbox dj/dvs vereist, apart verkrijgbaar). De DJM-V10 is ook compatibel met Serato DVS (Serato DJ Club Kit-licentie vereist, apart verkrijgbaar - compatibiliteit met Serato DJ Pro volgt binnenkort) en TRAKTOR DVS (TRAKTOR PRO 3 vereist, apart verkrijgbaar).


Pijl dj-verkoop Product Kenmerken

- Elite geluidskwaliteit
- 6 kanalen met een breed scala aan ingangen
- 4-bands EQ en compressor
- Effecten voor meer creatieve expressie
- 3-bands master-isolator


Pijl dj-verkoop Technische Informatie

Breedte

437,6 mm

Hoogte

107,9 mm

Diepte

467 mm

Gewicht

11,9 kg

Frequentiebereik

20 - 40.000 Hz

Samplingfrequentie

96 kHz

A/D-converter

32 bit

D/A-converter

32 bit

Signaal-ruisverhouding Line

105 dB

Signaal-ruisverhouding Phono

88 dB

Signaal-ruisverhouding Mic

79 dB

Vervorming

< 0,005 % (LINE)

Pijl dj-verkoop Video


DJM-V10

Specifieke referenties

Geen klantrecensies voor het moment.


Nieuwe Review toevoegen
Captcha

Geen vragen van klanten op dit moment.


Je vraag is met succes verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Een vraag stellen
verberg formulier
Captcha

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

4 andere producten in dezelfde categorie: