Check Beste Prijs | Check 20+ jaar ervaring | Check Voor 17:00 besteld is vandaag verzonden! | Check Gratis verzending vanaf € 50,- | Check Gratis afhalen in onze winkel | Check 660+ Klant Reviews 9,5
In prijs verlaagd - € 10,00

Alesis V61 MKII - 61-Key USB-MIDI Keyboard Controller

Deze veelzijdige MIDI-controller is uitgerust met alles wat nodig is om uw ideeën van concept tot uiteindelijke productie te brengen
Op voorraad. Levering in 1-2 werkdagen
V61MKII
€ 149,00
€ 139,00
Inclusief belasting
Aantal


Pijl dj-verkoop Product Omschrijving

USB MIDI Production, from Start to Finish

Introductie van de Alesis V61 MKII, een 61-toetsen USB MIDI-toetsenbord en muziekproductiecontroller. Deze veelzijdige MIDI-controller is uitgerust met alles wat nodig is om uw ideeën van concept tot uiteindelijke productie te brengen - synth-actietoetsen die veerkrachtig en responsief zijn, aanslaggevoelige pads, toewijsbare knoppen, Octave- en Transpose-knoppen voor toegang tot het volledige pianobereik, Pitch Bend en modulatiewielen voor extra expressie, en een arpeggiator met 6 modi voor het creëren van unieke melodieën en inspirerende creativiteit. Er is ook een sustainpedaalingang voor echt expressieve controle. Sluit de V61 MKII aan en verander uw pc of Mac in een handomdraai in een volledig uitgeruste muziekproductiestudio.

Creative Control

De V61 MKII heeft de veelgevraagde functies die producers en makers nodig hebben van een USB MIDI-keyboard. De 8 percussiepads met achtergrondverlichting reageren expressief op uw spel en bieden volledige controle voor het programmeren van drums of het afspelen van samples. De pads hebben ook klassieke Note Repeat- en Full Level-functionaliteit om 's werelds populairste drummachines en sequencers na te bootsen. Een unieke melodie of leuke inspiratie nodig? De Arpeggiator van de V61 MKII heeft 6 modi met taptempo en eenvoudig instelbare tijdverdeling, poort en swingbediening. U kunt ook uw DAW- en software-instrumenten bedienen zonder ooit uw handen van de V61 MKII af te halen - 4 toewijsbare knoppen kunnen via MIDI worden toegewezen aan uw belangrijkste softwarefuncties.

Production Software Bundle

De Alesis V61 MKII wordt geleverd met een MPC Beats-muziekproductiesoftwarebundel om direct te beginnen met creëren. MPC Beats is de volledig functionele software voor het maken van beats, gebaseerd op de legendarische MPC-workflow om snel geweldig klinkende beats te maken. Om ervoor te zorgen dat alle smaken aan bod komen, bevat de V61 MKII ook (7) MPC Beats-uitbreidingspakketten die verschillende genres omvatten. Bovendien bevat de V61 MKII ook eenvoudige point-and-click MIDI-editorsoftware waarmee de MIDI-berichten die elk van de bedieningselementen verzenden, kunnen worden aangepast, evenals de toets- en padrespons kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke smaak. Als je net leert spelen, of gewoon je klaviervaardigheden wilt aanscherpen, bevat de V61 MKII ook 60 gratis lessen van Melodics, de beste manier om piano te leren.

Reason+ - Get 6 Months Free!

Heb je frisse nieuwe instrumenten en effecten nodig? Onze vrienden bij Reason Studios hebben je gedekt. Geregistreerde klanten kunnen nu een GRATIS abonnement van 6 maanden krijgen op Reason+. Reason+ is een creatieve bundel voor het maken van muziek met de Reason DAW en de Reason Rack Plugin die in elke DAW (VST3/AU/AAX) kan worden gebruikt. Boordevol met meer dan 80 apparaten die alles omvatten, van creatieve synthesizers, samplers, drummachines en audio-effecten, wordt deze abonnementsservice kant-en-klaar geleverd met 39.000 presets, 24 GB aan samples en nieuwe inhoud (plug-ins en geluiden) wordt consequent toegevoegd.

Pijl dj-verkoop Product Kenmerken

 • 61 full-size, aanslaggevoelige synth-actietoetsen
 • Lichtgewicht ontwerp voor eenvoudige installatie en draagbaarheid
 • 8 aanslaggevoelige, LED-verlichte pads met volledige niveau- en nootherhalingsregelaars
 • Arpeggiator met 6 modi, taptempo, tijdverdeling, gate en swingbediening
 • 4 MIDI-toewijsbare knoppen voor virtuele instrument- en DAW-besturing
 • Pitchbend- en modulatiewielen voor extra expressie
 • Octaafknoppen geven toegang tot het volledige pianobereik
 • 1/4" TS sustainpedaalingang voor het aansluiten van een extern sustainpedaal (apart verkrijgbaar)
 • USB-voeding met plug-and-play-connectiviteit voor Mac of pc
 • Premium muziekeducatie- en productiesoftwarebundel inbegrepen

Pijl dj-verkoop Technische Informatie

Minimale systeemvereisten:

 • Standaard USB 2.0-poort
 • Windows: 8 (x64)
 • Mac OS: 10.13.6
V61MKII

Specifieke referenties

Geen klantrecensies voor het moment.


Nieuwe Review toevoegen
Captcha

Geen vragen van klanten op dit moment.


Je vraag is met succes verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Een vraag stellen
verberg formulier
Captcha

4 andere producten in dezelfde categorie: